69

Анонимен

преди 6 години

ХА-ХА-ХА Плондерчето от номер 67 не е ходило никъде в Европа.Бедното плондерче

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен61 Тъкмо момент,да възстановим войнишкия паметник.

67

ПЪРВО НА СССР

преди 6 години

ПАМЕТНИКА ДА СЕ БУТА. ПОСТРОЕН БЕЗ ДОПИТВАНЕ.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68 България не е Германия-победена страна във Втората световна война,която носи тежестта на фашисткото си минало.Комунизмът в България не бе,като този в ГДР,той бе в най-тежката му форма,затова трябва да го заличим до основи.

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен63 То цялата селска голотия ,обута в *** ,се изсипа в София през 1944 година.Започна се терор ,убийства и незапомнен грабеж на невинни българпи,само защото не бяха комунисти.Днес,наследниците на тези цървулани се правят на софиянци и на някакъв елит,с крадените от държавата пари.

64

Анонимен

преди 6 години

До 56В БЕРЛИН ПАМЕТНИЦИТЕ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ СА ТРИВ ТРЕПТОВ, В ТИРГАРТЕН И В ПАНКОВОГЩРОМНИ ПАМЕТНИЦИ, ОТЛИЧНО ПОДДЪРЖАНИ И ПОСЕЩАВАНИ ВСЕКИ ДЕН ОТ ХИЛЯДИ ТУРИСТИ.

63

Анонимен

преди 6 години

До56 МНОГО ЛЪЖЕШ Е И МНОГО. ПАМЕТНИКА В СОБСТВЕНОСТА НА НЕМЕЦ ОТ ЗАПАДА ГО БУТНАХА НА ВТОРАТА ГОДИНА ЗНАЧКИ И ДРУГИ СА В М1ЗЕЙТАКЪВ 6АТО ТО Е В СОФИЯ НАЙ ГОЛЯМ Н Я М А. И НЕМОЖЕ да има.ДОРИ ПУТИН И ГАЗТА ДА СПРЕ ПАК НЯМА ДА ИМА.

62

Анонимен

преди 6 години

Това скеле требе да му се тури бетон и да бъде символ на яка бетонна соц глава.

61

анонимен

преди 6 години

Последната новина е , че нощес са запалили крана , който трябва да демонтира паметника ! Това може да бъде дело единствено само на внуците на червените *** ! Техните деди едно време действаха така! Каквото и да правят , този гнусен осмоъгълен петох.....ник ще бъде премахнат . Това е положението , а скоро и този на пияндурската червена армия . В Германия и Австрия нека да си имат запазени памметници на съветската армия , тук обаче няма да има !!

60

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИ,ДАЙТЕ ДА СРУТИМ И ЗАЛИЧИМ ТАЗИ ГРОЗНА ПАРОДИЯ НА ПАМЕТНИК,ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА МЯСТОТО СИ,ОРИГИНАЛНИЯТ И ИСТИНСКИЯ ПАМЕТНИК НА ЗАГИНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ПРЕЗ ВОЙНИТЕ,ПРЕМАХНАТ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО ОТ ***,БЕЗ ДА СЕ ДОПИТАТ ДО НИКОГО, ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

59

Анонимен

преди 6 години

61 дзифтарино ти от кое село си ьащото явно не си от София по писанията ти личи

58

Анонимен

преди 6 години

Шумкариете пак се проявиха като диверсанти подпалиха горкия безащитен кран

57

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера измислените "софиянци" от Пазарджик и Левски какво толкова се палят за възстановяването на войнишкия паметник? Та той си беше руина и тогава, освен това изобщо няма да се вписва в целия архитектурен ансамбъл на парка. Да не забравяме колко злини са причинили на българския народ всичките безсмислени царски войни.

56

Анонимен

преди 6 години

57 наистина няма спор че социализма опропасти живота на три поколения българи и спря за десетилетия естествения ход на развитие на страната

55

Ники

преди 6 години

Да си го занесе в къщи и да си го ремонтира. Този "специалист" да го беше построил така, че да не се саморазрушава! Аман от такива специалисти!!!Н

54

Анонимен

преди 6 години

Социализмът си беше най-успешният период в историята на България, спор няма.

53

Анонимен

преди 6 години

В МНОГО ГЕРМАНСКИ ГРАДОВЕ ИМА ПАМЕТНИК НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ. В БЕРЛИН СА ДОРИ ДВА.ГЕРМАНСКАТА ДЪРЖАВА И ДНЕС СЕ ГРИЖИ ДОБРЕ ЗА ТЯХ.

52

Анонимен

преди 6 години

До ODESSA 53 Съветската армия е окупатор на половината Европа и донесе на тази част от света мракобесието на комунизма.Този строй бе осъден на Световната асамблея в Париж,през 2008-а,като престъпен.Което ще рече,че всичките му символи са символи на един престъпен режим.Австрийците са осребрили добре,запазването на този паметник,защото руснаците си плащат прескъпо за това удоволстие.СРещу фашизма са се борили много хора,които нямат нищо общо с комунизма.

51

Анонимен

преди 6 години

Разбирам ги комунистите,те си живееха в един безгрижен,въображаем свят,в който само големите ,държавни пари,които вземаха, бяха истински.Сега примигват и се чудят,какво става и къде се дяна измисленото им,но удобно "царство",който ние искаме да разрушим.

50

ODESSA

преди 6 години

Огромен комунистически мемориал стои във центъра на Виена. Охраняван със камери де:) И е паметник на съветската армия, не на комунизма.