14

Анонимен

преди 6 години

италия да се справи с мафията които ги докарват в италия и след това да плачат като водовици

13

Анонимен

преди 6 години

е, италия ходи да ги посреща още в морето,после някой им е виновен. и те като меркел - първо ги канят, а после искат да ги разпределят.

12

Хех

преди 6 години

Еми да спрат да ги приемат! Това не са бежанци, а както правилно е отбелязано в заглавието "МИГРАНТИ". Да им връчат по една бутилка минерална вода и - Шут обратно! Значи те ги "приемат" а искат ние да ги кърмим. Айде няма нужда! Ние си имаме собствени римляни, така че от още нямаме нужда.

11

;;;;;;

преди 6 години

ami da ispratim pove4e korabi i vmesto da gi spasiavame v moreto i da gi tansportirame ot tam bez pari - napravo da gi tovarim ot pristanishtata - niama opravia v tazi ko4ina evropa

10

бб

преди 6 години

Действията трябва да са от АК-47.Решава 600 проблема за минута.Хем и рибите ще ядат повече и рибната индустрия, хооооп-до небесата.Ида видим дали ще идват с лодките.Друго всичко е алабалистика..

9

А бе

преди 6 години

Тия и.ди.о.ти ли са или какво????Стига с това "спасяване" на мигранти!Европа трябва да бъде затворена за тях и това е,друго решение НЯМА!Ако жабарите толкова държат да ги приемат-да си ги дундуркат те!НИЕ НЕ ГИ ЩЕМ!

8

Защо

преди 6 години

Защо му трябваше на запада да напада Либия и да убива Кадафи!?та той ги пазеше от тази чума....

7

Анонимен

преди 6 години

Там всеки трети е *** и не можеш да разбереш от Европа ли е, от Африка или Азия... :) Италия е разположена на една тектонична плоча с Африка. Да си ядат спагетините и пастата и да не се жалват - ИМАТ РЕСУРСИТЕ да изхранват и бежанците и даже са призвани да го правят ! И без друго твърде много ядат и изхвърлят храна, защо не я раздават на нуждаещите се? Богати са. Ние сме зле, че нямаме пари за себе си, камо ли да издържаме бежанци.... На нас кой да помогне?!

6

до ганчо

преди 6 години

*** не си измисляй.Никой не ходи да спасява бежанци до либийския бряг.Италианците си охраняват морскита граници,до които някой кара бежанците с лодки.Съвсем ясно и просто го обесниха италианците.По международен закон,видиш ли давещ се човек в морето си длъжен да го спасиш. А до либийския бряг ги карат по друг начин.Ти как мислиш един афганистанец ще премине 6000 километра за да стигне до Либия,като мине през десет държави.И от къде някъв козар ще изваде 6000 евро.

5

политици прости

преди 6 години

Докато ги прибират ще идват.Много трудно ще им е да го разберат.То се иска акъл.Само на Германия и струва всеки месец по 1 500 000 х 1000 евро на човек според фин. министър милярд и половина на месец издръжката на бежанците.Отделно на другите държави.Общата сметка надхвърля 10 милярда евро на месец.За тези пари месечно щяха да създадат рай във африка и да няма напрежеие във европа.Нямаше да има удавени деца и възрастни и нямаше да се строят огради.Но политиците са глупави създания и неразбират.

4

ганчо

преди 6 години

Италия просто трябва да престане да изпраща хиляди кораби и лодки да събират всеки излязъл с надуваем дюшек на 1-2 км от либийския бряг и нещата ще поутихнат. Никой не им е виновен на италианците че искат да вкарат при себе си полвин милиард души от Африка. Това е тяхна инциатива и няма защо да я натрапват на други

3

до циник

преди 6 години

Не са прави на луд,Меркел била виновна за това.Сега вече Меркел няма нищо общо,защо продължават да идват бежанци.Има друг виновен,и това е човека който продължава да праща бежанците към Европа.Всичко това е съвсем умишлено нападение над Европа.Едно само не е ясно,дали Путин или Тръмп товарят бежанците за насам,или и двамата действат комбина.Ти кво си мислиш,че някъ африканец,от саваната,до като бягал гол и бос,и оп,извадил 6000 евро и газ за Европа.

2

Ужас

преди 6 години

Крайбрежието на Италия се е пръвърнало на беженски лагер,някогашните прекрасни курорти да унищожени,хората бягат от там пълна катастрофа...

1

Циник

преди 6 години

Безумната Мурксул е виновна за тази откровена инвазия!!! Нашествие на икономически мигранти от цяла Африка, и арабския свят - злоупотребата с европейските закони за даване на убежище на преследвани ( изрично по немските закони , войната не е основание за даване на убежище!) Всичко това доби библейски размери...заради необмислената и покана! Всички останали клакьори от евросъюза лакейно и пригласяха! Сега се видяха в чудо и лошото е , че край не се предвижда! Ще става по-лошо!