18

Андрешко

преди 6 години

Ако ремонтирате Бузлуджа по-бързо от НДК,ще водим председателството оттам,защото НДК му окрадоха парите и няма да е готов до края на годината. Такива са герберите крадлива ***.

17

права е

преди 6 години

Какво като е строено от предишните. Ако това си възстанови такива доходи може да носи, такава атракция и посещения ще има, а и е близо до други места, има път до там. Само някой да го реставрира и да къса билетчета.

16

платец

преди 6 години

А кога ще спрат тока и водата на нередовните платци? Кога ще ги изгонят от завзетите чужди земи, частни и държавни? И да ги ПРИНУДЯТ ката нас да си купуват земя, жилища, да си търсят работа и т.н. Е тогава ще знам че сме равни. Иначе сега са използвачи защитавани от псевдотарикати и псевдозащитни "организации". А нас ....?

15

Анонимен

преди 6 години

"Да спре да се краде от парите за интеграция на ромите."В каца без дъно, колкото и да наливаш... тъй че дали някой ги краде или не - все едно. "Десетилетието на ромското включване" видяхме какви резултати даде. Нулеви. Сега нека започне "Хилядолетието на ромското включване", барем за хиляда години еволюират...

14

Анонимен

преди 6 години

единственият начин да е на всички да бъде взривена и на нейно място да се издигне паметник на Хаджи Димитър. Тази чиния разделя нацията, а и тя си правена за конгресна зала. Какъв музей в една зала, която разделя нацията, това си е гавра с всички пострадали от комунистическия режим!

13

Анонимен

преди 6 години

Ами като е на всички, хайде да разрушим прасещината там, а вие да спрете да събирате бабите да осс.рат там всяка година, а?

12

Активист на БКП

преди 6 години

Мене ми Бузлуджа не требе,стига ми един дюкян на ,, Витошка,, !!!

11

ПАМЕТНИК НА ТИКВАТА

преди 6 години

ако предложиш другарко НИНОВА - ЦЕЦО веднага ще оформи като законодателна инициатива. А Горанов ще намери поне 10 млн за спешен ремонт

10

АЗ ПРЕДЛАГАМ

преди 6 години

на ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО да подари на бившата си ПАРТИЯ поне 3 от 6/7/8/9 апартамента ПОДАРЕНИ ОТ ТЪЩАТА за да може ПАРТИЯТА, дето го е направила човек и му е дала право да служи МИЛИЦИОНЕР и да бяга свободно, когато другите работеха ДА СЕ ОТБЛАГОДАРИ един вид. ТИКВАТА да дари също 1-2 МИЛИАРДА от награбеното с БОРИСЛАВОВА, а после с ПЕЕВСКИ И ДОГАН

9

Анонимен

преди 6 години

Махнете петолъчката,и сложете бюст на Хаджи Димитър и тогава може да е на България иначе Курнелка се опитва да хитрува на дребно!

8

Криете си главата

преди 6 години

като щраусите и приказвате ЗА "ИНЕГРАЦИЯ" с тези плодящи се и възпроизвеждащи ПРЕСТЪПНИЦИ, БЕЗОТГОВОРНИ родители.Всички партии виждате,че *** семейства се ИЗДЪРЖАТ с добавки, социални помощи, кражби, убийств.ЛИШЕТЕ ГИ от възможността да живеят като *** и да ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ ПАРАЗИТИКИтай ЕДВА преди една година РАЗРЕШИ 2 деца! След като видя,че са свикнали да образоват и възпитават ЕДНО дете.Всичко друго е ПОРОЧНА ИСТОРИЯ: като рана- гангрена.По въпроса за БУЗЛУДЖА СТИГА с БКП,СССР

7

Нинова,

преди 6 години

1.по въпроса за интеграцията на ***,спомни си КАКВО правеха, когато по соцвреме им се даваха АПАРТАМЕНТИ( за да се покаже, че "има грижа към човека-БЕЗПЛАТНИ": ОБЕЗДЪРВИХА ги,ОБЕЗМЕТАЛИХА ги",вкараха коне, прасета, кокошки на балкони и в стаи!2. Не се правете,че СЕГА са станали *** ТАКИВА!3.Преливате от ПУСТО в ПРАЗНО НАЙ-ВАЖНОТО е да се ПОЗВОЛИ САМО по ЕДНО дете на ***,за да го възпитават, образоват!( както в Китай) Едва като се види, че РАСТЕ ОБРАЗОВАНО, РАБОТЕЩО поколение, д

6

Tangra

преди 6 години

Махайте бузлуджа, махайте после НДК че окрадоха плочките и медта, махайте после Шипка то там пак с руснаците е свързано. Махайте оградата на турската граница много крадат и там! Махайте съединението то и без това само *** останаха тука и всички по ЕС научетеси децата и ги пратете емигранти най добре!

5

СЛАВА НА БКП

преди 6 години

Когато БСП стане отново БКП, когато Герговци, Кутевци и разни други другари -бизнесмени им се отнеме имущетвото и ги наредят в съседни килии с ТИКВАТА, КОСТОФФ, БАКЪРДЖИЕВ, МАФИЯНСКИ И ЦЕЦО ГЛАВОЧА да не забрави.... И МНОООГО ДРУГИ герои на ПРЕХОДА към УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА ИМАЙТЕ ДРУГАРИ ОЧИ ДА ИСКАТЕ. Тогава и хората ще ви повярват.

4

Дръжте крадеца!

преди 6 години

Крадецът вика:,,Дръжте крадеца,, ! Госпожа Лъжа само за кражби говори . Тя друго не може да мисли и да прави !

3

АНОНИМНИЯТ

преди 6 години

Добре. Но "всички" не искат грозната постройка там, нито редовните сборища на четвените мумии.Хайде Бузлуджа да е на всички, да я почистим и да направим там една прекрасна хижа за планинари!

2

Деду Пенчу

преди 6 години

Нъ мен не ми требва Бузлуджъ.То дубре че *** махнаха тоз таласъм пред ндкату.

1

Анонимен

преди 6 години

И сега е на всички.