11

Анонимен

преди 6 години

Е, някаква мижава сграда на брега на морето. Сега ще цъфне там нова, поне 5-6 етажна. Неаполитанците го знаят как. Хората - кучета ги яли, ще допълнят бройката с *** "бежанци".

10

Алекс2

преди 6 години

От панелките по здраво нещо няма ! Работих 18 месеца в последния комсомолски набор в ДК3 на гара Искър.Цимент и арматура никога не се икономисваше!И комунизъма лош лош ама даваше възможност на млади семейства срещу 18м работа в строителството да получават жилища почти без пари.Аз хванах инфлацията и тристайния апартамент ми излезе колкото един телевизор ! Факт ! А сега?

9

Grammar Nazi

преди 6 години

Италиянци. Абе вие една статия не можете грЪмотнУ да нЪпишИтИ.

8

Анонимен

преди 6 години

Италия е сеизмична зона,а сградата е стара...

7

Анонимен

преди 6 години

Талянците са майстори на градежа. Мине се не мине и рухнат сгради...

6

Един от Северозапада

преди 6 години

Не съм специалист по строителството, но защо не виждам в отломките да стърчат пръчки арматура? Или сградата е много стара, или някой е правил икономии. Ревете срещу новото строителство, но при нас, съм виждал с очите си, как бетоновозите стоят и чакат строителния надзор да провери дали е положена арматура според чертежа, и тогава да заливат бетон...Иначе не се подписва акт .

5

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Италианските сгради изглежда ги правят от макарони. При земетресение 6 по рихтер падат цели градове. Същото земетресение не помръдна така оплюваните "некачествени" панелки от соца.Единствената

4

Анонимен

преди 6 години

Тази сграда е същата като тези в центъра на софия. На дядо ми къщата на женският пазар беше в окаяно състояние защото е строена в средата на 19 век. Направих и основен ремонт подсилих я със плоча и колони санирах я и вече няма опасност да се срути. Но останалите около мен им трябва малко по силна буря и ще се срутят. А те хич не са малко. Строени са преди повече от 150 години. Никой не им обръща внимане преди да се срутят и умрът хора!

3

Gezata

преди 6 години

То цяло Наполи е мизерия и смрад тия катакомби са от 100 години живял съм в торе анунциата и там само дрога друго нищо

2

Анонимен

преди 6 години

Тва не е точно блок ми някаква доста мизерна сграда строена преди 1 век може и повече.Вижте прозорците вдясно на развалината и ще се ориентирате горе-долу за каква сграда става въпрос.

1

Анонимен

преди 6 години

Скоро и у нас ще почнат да падат. Никакъв контрол, комисиите си стоят по офисите и подписват като турски кметове. Естествено после няма да има виновни.