48

тийн- 17г и 4м

преди 6 години

Ако лекарката ,колегата им е лежала почти половин час в безсъзнание и то в болница можем да си направим заключение какво е отношението на колегите и към пациентите и колко дена те лежат преди някой престилчест мърью да им обърне внимание Не става нищо от наште лекари.

47

Пенка

преди 6 години

Сигурна съм, че това е само началото. И други ще изперкат така. Явно въпреки толкова случаи на пребити лекари, те не могат да разберат едно просто нещо. Повечето от вас са ужасно некадърни, алчни и корумпирани. И когато вършите ежедневно престъпления, в един момент има и наказание. А за това, че този баща е принуден да стигне до крайност е виновно цялото общество, начело с онези 240д.и техните некадърни закони. Като липсва държава има саморазправа.....

46

Хм

преди 6 години

Че тоя тип е откачалка е ясно,обаче какво са обсъждали с докторката насаме хич не е ясно????

45

Анонимен

преди 6 години

На Гагова са и таковали гагата,разбираш ли...

44

Д-р Ивъл

преди 6 години

За таквиз кулежки само кожената спринцовка...

43

Анонимен

преди 6 години

Ако му я беше дала нямаше да я боли главата. Сигурно е искала от човека да си плати за избор на екип който да му я предаде.

42

Анонимен

преди 6 години

До 49Животът в България си носи своето изражение!

41

65

преди 6 години

Много хубава,миливидна жена.Но много надменен поглед.Мисля,че просто му се е оздръвчила и лудкото я е пляснал.Паднала е лошо.Или просто нощо не е така,както го пишат.Може да и е станало лошо,след тежък ден.Но определено този не е в ред

40

Анонимен

преди 6 години

Лекарите и тези които имат някаква предства от психични и личностни разтройства трябва да се борят за създаването на много повече психиатрични заведения в България! Нуждата е крещяща!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Ей, хора, лекарката е лежала почти половин час в безсъзнание. Че нашия герой да не е аналог на Кубрат Пулев. Блажени са вярващите.

38

Анонимен

преди 6 години

"Лудите движат света ". Сивата маса хора им се подиграват, защото нямат достатъчно мозък да ги разберат.

37

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че някакъв псевдо-учен е изпаткал на тема "да си взема там плацентата, която после нямам нито знанията, нито парите да употребя" и като не е станало на неговото е почнал да получава факсове свише и да бие...Най-простото решение е най-вероятно. Дай ми по-просто обяснение от това, коет да не включва конспирации, извън земни и заговори на рептили...

36

Анонимен

преди 6 години

"Ами специално тази плацента съдържа стволовите клетки на единственото му дете, ако не се сещаш."Всичките се извъдихте доктори с по няколко специалности. Нъл се сещаш... трябва тая плацента да се извади по определен начин, за да е годна. Требе да се съхранява по определн начин, за да е годна. Преди да може да се ползва за каквото и да е, требе да се обработи. А със самото й приложение - ударихме няколко десетки милона долара разходи.Тоя *** според тебе има ли ги? Щеше ли да ги похарчи?

35

Анонимен

преди 6 години

В първите репортажи казаха, че той отрича да е удрял лекарката. Но кой е той, че да му повярват. А лекарката от своя страна каза, че той я е ударил, но не знае с какво. А защо не някой от охранителите да е нанесъл удар на лекарката в суматохата. Удар, който е бил предназначен е за него. Щом настоява, че е той, а не казва с какво, може ударът да е от палка. Нищо не е такова, каквото изглежда. Този човек не е насилник.Бог да е с него.

34

Анонимен

преди 6 години

Аз пък да питам защо увелиха Тока,Парното,Водата ?

33

МАГИ

преди 6 години

До TURKПИШМАН ЛИ БИЛ Я ВИЖ ТИ КОЛКО СИ НАГЪЛ! ТИ БЕШЕ ЛИ В ИСУЛ ДА ВИДИШ/ НЕ! НАЛИ ТОГАВА КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ ПСИХОПАТИЕН НАРОД!АМ ВЗЕМИ И СЕ ЛЕКУВАИТЕ БЕ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БОЛНИЦИ!

32

Анонимен

преди 6 години

Ами може историята да е напълно измислена и зад нея да стои факта че на един човек не са му издържали нервите че ако не даде огромен рушвет ще оставят жена му и детето му да умрат а често и с рушвет пак и се гаврят не обръщат никакво внимание.В държавата на лудите нормалния е луд

31

Анонимен

преди 6 години

Едната от снимката не е ли бившата министъра а на здравеопазването,не и помня името. Затова ли побойникът беше представен като Франкинщайн. Не е бит някой районен лекар, дребна рибка. А ударът бил в лицето на видните представители на лекарската гилдия.

30

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ОТБЪЛГАРСКИ СЪД СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА НЕ ЧАКАЙТЕ !НАЙ-ДОРАТА ПРИСЪДА БИ БИЛА ДА ГО ХВАНАТ НЯКОЛКО БЛИЗКИ НА ЛЕКАРКАТА И ДА МУ ТЕГЛЯТ ЕДИН ХУБАВ БОЙ !

29

Анонимен

преди 6 години

Замесена е в търговия с органи.