28

Анонимен

преди 6 години

Това че повечето българските лекари са меркантилни и корумпирани е факт! Обаче тази работа не се оправя с шамари. Самият побойник не е със всичкия си което от друга страна показва нивото на българската психиатрия. Причина - следствие!

27

Анонимен

преди 6 години

Пада си по лошите момчета тая мацка :)

26

Анонимен

преди 6 години

В началото мислех че лекарката с нещо е предизвикала поведението му, но след като прочетох повече подробности за случая, виждам че става въпрос за човек с обсесивно разстройство - маниакална обсесия от някаква идея. Тук лекарката е жертва на агресията на такъв психотип и й съчувствам, но както е отдавна утвърдена закономерност в България, 'покрай сухото гори и мокрото'. Като цяло, лекарското съсловие загуби респекта на обществото с поредица от ужасяващи случаи на лекарска небрежност, арогантност, непрофесионализъм, алчност и т.н. които доведоха до загуба на човешки животи! Осъдени обаче все о

25

Чакай, какво..?

преди 6 години

За какво ви е плацентата бе, хора? Ще я ядете ли? Голям спор, голямо нещо! За това сте на този хал, форумни плъхове!

24

Анонимен

преди 6 години

Тук естествено има и такива, които защитават психопата. Смятайте колко е деградирал народа.

23

ИЗГРЕВ

преди 6 години

По данни на Българския лекарски съюз (БЛС) около 600 лекари са били бити и нападани от пациенти в последните три години.ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СА СИ ГО ЗАСЛУЖИЛИ, ВЕРВАЙТЕ МИ!

22

PD

преди 6 години

Не се наемам да обяснявам какво му е в главата, на човека, по отношение на плацентата. Но прави впечатление, една особена черта на българския форумен умник. Масово по форуми, на зададен конкретен въпрос от типа: Как да...?, огромно количество форумни умници, ти обясняват как това не ти трябва, щото е : скъпо, глупаво, или се прави по друг начин, щото всички така правят.

21

Анонимен

преди 6 години

Искал я за да я продаде на котайци срещу доларес.

20

Анонимен

преди 6 години

Само не можах да разбера за какво му е плацентата на тоя? Някой може ли да ми обясни?Понеже гледам много капацитети има по темата в тази статия. Please!

19

СатаНАТО™

преди 6 години

Според мене твърде вероятно е да я е ковнала Божията ръка...още преди Владо да посегне, я е поразил Господ... Това нерядко се случва, в природата на нещата си е, кво! Пък тя е трябвало да падне по-внимателно, не да си разцепва джуката...

18

Анонимен

преди 6 години

В Бг е пълно с психопати като тоя.През соца такива много бързо ги "вразумяваха" на кариерите и в Белене.

17

Анонимен

преди 6 години

ААЛООУУ!ДРААЙФА МИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ТАЗ ПЛАЦЕНТАА!САМО ПЛАЦЕНТИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ РАДИА И ИНТЕРНЕТИ!ПФУУ

16

PD

преди 6 години

В такава ситуация, реакцията е индивидуална. Тази реакция е предизвикана. И всеки сам си носи отговорността за реакцията. Но за в бъдеще, нека на всеки, малко по интелигентен от зеленчук, му е ясно, че дори и с закон, този тип реакции няма да изчезнат, докато не се премахне причината. Гилдията, както всяка затворена прослойка, ерозира, и достигна висини на бездушие, превръщайки призвание в бизнес. Но това не е за всеки ум. Но все някой ще се усети, и ще се изправи срещу тези тенденции.

15

СатаНАТО™

преди 6 години

Абсолютно правилно и закономерно е трябвало да я пребие, задето върви срещу всички ЧОВЕШКИ закони. Да крадеш тъкан от законния баща на детето, е грях. Жалко, че е припаднала сама, преди да я нокаутира...

14

Анонимен

преди 6 години

Значи вие двамата бокклука PD И TURK одобрявате пребиването на лекарката, така ли? Вие сте по-големи урроди и от тоя кавал ,бе нещастници!

13

Анонимен

преди 6 години

до 22 PD , Ти *** ли си, бе? К'во ще я правиш тази плкацента? За какво ти е? Я ме "светни". Нали си голям разбирач.

12

Анонимен

преди 6 години

до Turk, потурчен ***, никой не защитава нашите продажни лекари, а сме съпричастни с пребитата лекарка, която е действала в рамките на закона- тоест да не дава плацентата на тоя ***. Огромна е разликата, ***!

11

PD

преди 6 години

А когато няма ред, по който да ти дадат нужното, и те къпят с нормативни разпоредби, и накрая, дори и да се сдобиеш с плацентата, получаваш вонящо парче месо. И тези на които го обясняваш, надменно се крият зад увереността, че те единствени имат право, да се разпореждат с мечтите ти, ела и ми кажи пак, че съм малко умен.А до тогава по леко с клишетата. Имаш време да се сблъскаш с система, и най вече с бездушието и.

10

Анонимен

преди 6 години

до 18 PD , че здравната ни система е прогнила е ясно, но какво е виновна лекарката в случая, че е отказала да му даде плацентата на тоя ***, бе? По закон няма право да му я дава...и заради това трябвашер да я пребие до неузнаваемост ли? Че даже и да е законно- трябваше да я пребива ли? И какъв е според теб тоя ако не чист изверг? *** ли си, какъв си?

9

Анонимен

преди 6 години

Харесват си жените разни психари и това си е.