9

Анонимен

преди 6 години

Не е трудно ако престанете да мислите за собствените си джобове и дадете парите на държавата за свестни машини, а не за морално и материално остарели щайги и корита. В крайна сметка нали умни хора избирахме все пак, да няма трудности в работата им

8

Андрешко

преди 6 години

Плондерът-министър гледа като теле и неразбира нищо от военна техника,но си изпълни детската мечта,да стане военен министър. Всички "герои" скачащи срещу Тиквата,сега се въртят около нея,като наритани кучета и подсмърчат. Вземете Янето,а сега и Козия рог,и плондера-министър,и Болен.

7

Джон българина

преди 6 години

Защо ще копувате...Направете си ве:-) Виж аз как си измислих компютъра!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Така нареченият военен министър се е оплел като пиле в кълчища.Нито разбира от изтребители,нито знае каква позиция да заеме,защото шефа му днес говори едно,утре друго.

5

Анонимен

преди 6 години

Тези министри не се подчиняват на нас,а на премиера.И болшинството от тези депутати също не се подчиняват на нас,а също на премиера.Ти от Марс ли падаш или си пил неподходящите хапчета?

4

13

преди 6 години

ЕЕЕЙ НЯМА УГОДИЯ ЗА ВАС!!!АЗ ОТ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ РАЗБРАХ ВИЦЕПРЕМИЕРА , ЧЕ ТОЙ ЧАКА НС ДА РЕШИ - И ДА ДАДЕ УКАЗАНИЯ, от кой и какво да се купува.НА УМНИЦИТЕ - ТУК, ДЕТО НА ИЗБОРИТЕ- ПИЯТ 5-6 РАКИИ, А ПОСЛЕ - КРИТИКУВАТ, ИСКАМ ДА НАПОМНЯ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, ЧЕ ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ - ГЛАСУВА ТОЗИ - 3-ТИ МИНИСТЕРСКИ СЪСТАВ, ЧЕ ТЕЗИ МИНИСТРИ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА НС, А НЕ - ОБРАТНОТО!!!КОЕ НЕ РАЗБРАХТЕ!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Имало пари за усвояване?!?!?!?Е то без пари няма нищо!Аман от ...кухари!

2

Анонимен

преди 6 години

До коментара с номер 4 НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН СМИСЛЕН КОМЕНТАР!Да няма в него дозата помия или нещо по лошо!

1

Анонимен

преди 6 години

Ми преговаряйте, г-н министър, това ви е работата. Имахте голям зор да влезете във властта - вече сте в нея. Бачкайте, не се оплаквайте. Пък и държавата добре ви плаща за това.