26

Анонимен

преди 6 години

С агресия и неприемственост към ромите няма да постигнем нищо, нашата агресия към тях ще породи агресия от тяхна страна към нас, нужна е приемственост и борбена готовност с цивилизовани мерки да интегрираме ромите към обществото ни, тези хора също имат душа и чувства, защо талава враждебност?!? Трябва да сме задружни.

25

Анонимен

преди 6 години

Трябва да бъдат изселени от България

24

Писна ми

преди 6 години

До Джон-уж българин,Като едно камъче в обувката,вярно е ,че неможем ги изхвърлим, о можеме да не плащаме данаци,а ако пак държавата не намери решение,е проблем на държавата,Данаците мога да си пкащам във всяка държава .Така де,избор има,пари. или зскон за всички,или само роми,без социал Разбра ли пич,който плаща той поръчва музиката

23

Анонимен

преди 6 години

НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ПОДОБНО ПРОУЧВАНЕ ОСОБЕНО ЗА ТАМ :DА ПРОУЧВАНЕТО Е ПЛАТЕНО ОТ ГЕРБ!! КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧКА И КАКВА ДА Е МУЗИКАТА(РЕЗУЛТАТА) :DТЕЗИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ СА 100% КАКВОТО ИМ СЕ НАРЕДИ ЩОТО СА ЧАСТНИ И ЕДИНСТВЕНО ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ ПОРЪЧКОВИ ПРОУЧВАНИЯ ПЛАТЕНИ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА!

22

Анонимен

преди 6 години

"Да се изселят не от Асеновград, а от цяла България!"А бе бате преди нас вие се изселихте от Българи! Ако махнете и нас колко ще останете...ние увеличаваме бройката в населението, което ви помага за субсидиите от ЕС понеже те се отпускат според населението на съответната страна!!! Еее значи само вие не можете да се оправите с нас...Да сте чули друга държава, която има проблем с ромите?! Само в България ли има роми?

21

Анонимен

преди 6 години

ИЗОБЩО ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ! ДА ОСТАНАТ САМО ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ ОБАЗОВАНИЕ НАД 7-МИ КЛАС, ИМАТ ПРОФЕСИЯ, ЗАКОНЕН ДОМ И ЧИСТО СЪДЕБНО МИНАЛО. ОСТАНАЛОТО - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ - КАКТО СА ПОСТЪПИЛИ В БРИТАНИЯ ПРЕДИ 300-400 ГОДИНИ. И Я ВИЖТЕ, КАКВА ХУБАВА ДЪРЖАВА СЕ Е ПРЪКНАЛА ОТ ДОСТАВКАТА С КОРАБИ...

20

Гробокопач

преди 6 години

От Асановград за интеграция към мераклиите европейци или към родна Индия, за да може отново да си стане само Асеновград!

19

Анонимен

преди 6 години

И ас съм ром ама съм възпитан.Плаштам данъците на мерцедеса

18

Анонимен

преди 6 години

"Koy budala zadade tozi provokativen i vreden za BG vapros,ako pochnat vsi4ki etnosi v BG da pitat dali da se izselqt drugite etnosi ot daden grad v daden rayon kvo shte stane"*** работа...Колега те сами си създават проблемите!!! Просто им гледай сеира!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Koy budala zadade tozi provokativen i vreden za BG vapros,ako pochnat vsi4ki etnosi v BG da pitat dali da se izselqt drugite etnosi ot daden grad v daden rayon kvo shte stane

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"... да им направим държава там с 10-метрова стена"---Няма нужда от 10 м. стена. Да им направим повече "държави" само с телени огради, от типа на Ловеч, Скравена, Белене ... Там да им създадем "нови работни места", и да си се "интегрират" помежду си. Е, няма да има свободно движение на хора и капитали ... Но това е друга музика.

15

Анонимен

преди 6 години

"Те си имат родина - Индия."Защо не ги наричате индийци тогава??? :-) :-) :-) :-) а роми??? :-) :-) :-)

14

Анонимен

преди 6 години

"Да се изселят не от Асеновград, а от цяла България!""И кой ще ти чисти улиците бе...Ще работеш ли в Чистотата Оооо!?

13

Анонимен

преди 6 години

Доста мъ.р.. от БХК са се заели върху тази статия, ама безродника си личи, независимо дали е анонимен или си сложил никнейм.

12

Анонимен

преди 6 години

"Да се изселят не от Асеновград, а от цяла България!"Къде??? Хммм...Време е за Ромистан!

11

Анонимен

преди 6 години

До Джон българинаТе си имат родина - Индия.Имат си покровители - на Запад.Напоследък си избраха и братя - от Турция.Никъде не размитат за тях, но все пак нашите граници са отворени и не задържаме тук никого, ако не му харесват нашите закони!

10

Анонимен

преди 6 години

"Подкрепете Асеновград в неделният протест!"Столипиново е с Вас! :-)

9

Джон българина

преди 6 години

Как беше всеки който живее и притежава бг паспорт е българин...:-) :-) :-) Те са българи:-) :-) :-)

8

Не вярвам на подобни

преди 6 години

изследвания, особено за междуетничните отношения.Такива "изследователи" винаги стигат до изводи, съобразени с това накъде вее вятърът и какво ще се хареса на "големите чужбински братя", от които зависи финансирането на безполезни проекти.Например: В Пловдив се провежда някаква международна среща на обществоведи по проблеми на Балканите.Чуждестранни примрип/тки се вълнуват за Асеновград и питат, защо се дава гласност само на едната гледна точка!Като че ли не бяха публикувани и лъжите на ромите!

7

Анонимен

преди 6 години

Подкрепете Асеновград в неделният протест!