75

cas

преди 6 години

търсил ги е на Какао или Бедрум .

74

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До АнонименИменно твоята любима " америка " защитава лекенцата като това *** на богати комунисти от Несебър ... така че не ми говори " ако това се случи в америка " щото твоята " америка " се случи на нас тук в България !Твоята " америка " защитава беззаконието тук престъпността безнаказана убиването на всякакво производство освен на роби - слуги .....

73

Д-р Хаус

преди 6 години

М......да наистина не е добре не му се смейте той толково си може

72

Насран

преди 6 години

Да яде втасали фекалчета

71

Анонимен

преди 6 години

Мама и тате трябва да са много "горди" с постъпката на сина си.Бойкот на всеки техен търговси обект в Несебър.Никой да не влиза и да пазарува а да ги сочи с пръст като отгледали и възпитали побойник.

70

д-р Иванов

преди 6 години

Клиничната картина на тази болест (хипоталамична дисфункция), която са му измислили е: закъснял пубертет, липса на вторични полови белези, полова слабост, забавен интелект и нарушено зрение.

69

анонимен

преди 6 години

никои не се врьзва на адв приказки и постановки здрав е като бик изобщо не еболен след 100 години ще се извинява как е взел шоф книжка с глаукоматакак взима студ изпити ако изобщо е студент

68

Анонимен

преди 6 години

Надявам се тази мишка да чете коментарите, за да разбере колко е жалък.

67

Анонимен

преди 6 години

Този младеж трябва също така мъжки както удари жената да се изтърпи наказанието в затвора. Аман от умствено изостанали тарикати. Поне 2 години ефективно.

66

Анонимен

преди 6 години

А баща му който се е возил на другата седлака му се скарал, че докато излиза да пребива хора е оставил колата без задействана ръчна спирачка.

65

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

ГОСПОД БАВИ И НЕ ЗАБРАВЯ! ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ И НА ТОШКО ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗПОЛЗВА "БЯЛ БAСТУН"

64

Анонимен

преди 6 години

Инвалидът Тошко страдал от високо кръвно налягане и еректилна дисфункция и затова не може да остане повече от 2 часа в ареста.

63

Анонимен

преди 6 години

Утре да не четем новина че "страдащият" от нарушена функция на централната нервна система, трудно понасящ смяната на температурите на околната среда, получаващ учестяване на пулса при стресови ситуации... е пребил майка си.

62

Анонимен

преди 6 години

Той горкия, в този стресиращ свят, може всеки ден да пребива по 2-3ма, ей така от стресване

61

преди 6 години

След като го видя на снимката мога да кажа, че Тошето е добро мунче. Как да реагира след като възрастни слепи хора са му скочили на капака. И какво да направи след като възрастната жена се е натресла сама на юмрука му. Невъзможно е да се реагира в такива ситуации. Сега трябва да му платят вредни за целия стрес, който е преживял.

60

Анонимен

преди 6 години

До тъпчоТочно, колега!Колкото му е по-скъпа колата, толкова му е по-голям цървулът и по-малка чешмичката :))))))))))

59

тъпчо

преди 6 години

"той се стреснал, защото водачката на незрящите туристи ударила стъклото на колата му"и това е причина да скочиш да удряш възрастна жена ли бе, малка ***!? Баси комплексарите дет се навъдиха. Разберете, скъпата кола не ви прави повече мъже!

58

Анонимен

преди 6 години

Това ако се беше случило в Америка, сега лекето щеше още да е в пандиза и да му назначат задължителен психиатър и на него и на родителите му.

57

Анонимен

преди 6 години

От утре до края на август съм в Несебър. Видя ли го това лeke някъде, ще му излекувам всички заболявания!!!

56

Стеф

преди 6 години

Поредния,който не може да си понесе последствията от действията.