44

Отговор

преди 6 години

До Космос 43 Смятат ни за втора ръка хора....Не правилно, ние сме трета ръка хора.

43

Така е

преди 6 години

Ама и тоя си изпроси хубава почивка в България.

42

3 г. затвор!

преди 6 години

*** от Берлин получи 3 години в дрънголника, този с глоба ли ще си замине???

41

леле

преди 6 години

Нали за това го вкарват ! Ясно е че ще си ходи в Швеция, но поне да му остане спомен !

40

не син

преди 6 години

Тази кре-тен ще получи глоба + условно 3-5 години и ще си замине , но помислете за у-рода, който след като не успя да сгази слепци удари с юмрук жена в главата ! Като боксьор, с всичка сила ! Колко мислите ще получи ! Условна присъда и ще живее ТУК при нас !

39

Диджей

преди 6 години

Хаха, "тормозен"?!? Ами може би трябва да му козируват и да му танцуват балет ли?...

38

Анонимен

преди 6 години

Мнооооого разбиратели тука и всички говорят в условно наклонение, пожелателна форма и бъдеще време... Него ще го откупят, но нашите проблеми си остават, докато сами не си ги решим. Там е заровено кучето, братя българи.

37

Бравос

преди 6 години

В Германия един гнусен ром ритна момиче в Метрото и го осъдиха. Ама там всички викат-тоя е българин, такива са българите. У нас-един швед, който сам си казва, че бил пиян, дрогиран и какво ли не- искал да е на свобода. На нас обаче не ни дават да мислим, че пропадналите западняци идват на "почивка" у нас и не трябва да вдигнеме глас, та да не обидели другите западни селяднури и да решат да не дойдат и те у нас да се напиват и дрогират!

36

Космос

преди 6 години

Смятат ни втора ръка хора

35

аз

преди 6 години

До ГеоргиЩе го пуснат, бе.

34

е

преди 6 години

А къде е оня смотан шушуминга - другарят Благой Рагин, в коя слънценепроникаема дупка се навря, че се затъжихме вече за него...

33

nina

преди 6 години

Той се мразел... По-скоро имам чувството, че мрази нас, БЪЛГАРИТЕ, или в презрението си ни смята за неодушевени предмети, които може да рита! Защото, сигурно и неговата страна се е напивал, на не чух да е имал такива прояви!

32

Теди

преди 6 години

А НЕ БЕ, ЩЕ ГО ГЛЕДАТ:)))))))))

31

Анонимен

преди 6 години

Когато ги набарат, всичките стават едни хрисими, добрички... Съжаляват за това какво са сторили, не разбират как са го сторили, не помнят нищо... В момента, в който го пуснат ще има "тез ид*иоти как само *** узтърваха... Се може само да ми дyхат на ***". Да си правят сметката българските магистрати! Тоя ако го итърват ще е една от най - явните корупционни ситуации в българското "правосъдие".

30

Сп??нс

преди 6 години

Този ще е следващият осъдил държавата. За хулиганство и телесна повреда никой в бг не го държат 2 месеца в ареста(защото присъдите обикновенно са условни) и единствената причина е че адвоката му е смотан и не му е направил една адресна регистрация , каквото е изискването за да те пуснат под гаранция- да посочиш постоянен адрес в страната. Досега щеше да си е в Швеция, подобно на шофьора дето уби моториста преди 2 месеца.

29

:(

преди 6 години

Малко му е. Каквото и да са му направили , не е достатъчно.

28

Анонимен

преди 6 години

Българско море-НИКОГА!!!

27

Георги

преди 6 години

Поне 2 години и 11 месеца затвор в България.Ще ритат, Ама ха !

26

Господа Политиците,

преди 6 години

да помислят за хубави затвори, защото са потенциално за там! Така мисля!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Ако е престъпник да го осъдят, но да го бият и мъчат не е хравилно. Тия изтезания и мъчения в българските затвори минаха всички граници. Като излезе, съд до дупка в евро съда и ще му плащат пенсия до живот на човека.