32

Анонимен

преди 6 години

Не е в интересите на Българияда припява в някакъв русофобскихор, който обслужва чужди интереси.Американците трябва да слязат наземята и да започнат да се стремятда станат нормална държава, а неда мечтаят за някакво величие.Не им е работа да се месят насуверенни държави във вътрешнитеработи.

31

до Нудис

преди 6 години

Абе пич/пичке, та нали американските демократи и партията на Меркел най - много плюят по Тръмп. От къде накъде си мислиш, че всеки, който не е съгласен с мнението му е русофил? Или просто така, по инерция ;)))Твърде много лалугери с инерционни ефекти има в тая социална мрежа. А то си е социална мрежа - автоприте постоянно споделят нещица, написами и споделени в мрежата от някой друг ;))). Те май и друго не могат да правят. Или нямат право да споделят собствено мнение вероятно. Особено ***.

30

Гост+

преди 6 години

Поляците май вземат щафетата от Англия за троянския кон в Европа

29

Анонимен

преди 6 години

"Той призова Русия да се присъедини към отговорните страни" - а отговорни страни са тези които подкрепят това което каже САЩ

28

агенция Нудис

преди 6 години

"Този е клоунът на света. Толкова неадекватен, неориентиран и т*п ръб рядко се среща"Що така, бе? Нали много си го харесвахте? Нали беше любимецът на Путин? Нали в Руската дума ръкопляскаха на крака и пиха шампанско в чест на избора му? Пък тя каква стана! Думах ви аз, внимавай какво си пожелаваш, ама кой да чуе?Типично руското: "Хотели как лучше, а получилось как всегда".И понеже Тръмп здравата се е оцапал във вътрешен план, явно сега ще си избърше дирника с Владимир Владимирович.

27

Анонимен

преди 6 години

Този е клоунът на света. Толкова неадекватен, неориентиран и т*п ръб рядко се среща.

26

Павел

преди 6 години

А защо не искат да продават качествен и евтин газ и на Русия, а? В Русия хората се гърчат от санкциите, гладуват и са принудени да търпят монопола на Газпром. Защо Америка не иска да помогне на изстрадалия руски народ, продавайки му евтин втечнен газ с доказано западно качество? Не е честно така!

25

ничего не плохого

преди 6 години

До БългаринАми идеално, Путин и той еврей - от майка Шеломовна.

24

Българин

преди 6 години

Пичове, кукловода зад Тръмп се казва Джаред Къшнър. Къшнър е еврин, съпруг на Иванка Тръмп(също еврейка) и преди години е получил заем от 250 млн. долара от самия Сорос. Същият Къшнър има сграда на пето авеньо номер 666 в Ню Йорк. Идеята е Тръмп да бъде свален, а Къшнър да вземе властта.

23

WTF

преди 6 години

САЩ имат военни бази в над 43 страни по света. В името на демокрацията? Подкрепят Саудитска Арабия, която реже ръце за кражба и има смъртна присъда, която подкрепя редица терористични групи. В името на демокрацията? Стига вече с тази лъжлива пропаганда. Кой разбута Украйна със снайперисти, които убиваха цивилни и полицаи - над 40. Русия ли? За да настроят украинците против проруския президент? :) Не смятам, че руснаците са по-читави, но стига вече с "добрите" американци "демократи".

22

Анонимен

преди 6 години

защо им е на американците президент? хуманиоидните роботи започнаха да навлизат в днешно време, в япония вече ги има по летища и гари, скоро в европа и навсякъде. Ще бъдем свидетели на един технологичен бум!Вместо да се харчат толква милиони за охрана на президента и белия дом, американците да си купят един хуманоид. и без това сегашния прави каквото му се нареди, разлика няма да има...е, може би само в просстотиите които говори и прави, но и това може да се програмира...

21

Някой

преди 6 години

Продажните поляци лягат на американците, ще бъдат използвани и захвърлени. Колко са глупави, нека плащат скъпа газ от Америка и ще прокопсат толкова, че други икономики ще ги задушат. Толкова ги е страх от руснаците, че предприемат неадекватни крачки.

20

Факт

преди 6 години

До АнонименДа се плюе по американските президенти е напълно безсмислено!Те всъщност изпълняват чужда воля,но не тая на народа,естествено!Обама(и демократите като цяло) беше човек на Со.рос.Сега Ро.тшилд поема юздите чрез Тръмп в САЩ и Макрон във Франция.(Тереза Мей е на английския клон).Скоро ще има и нови попълнения директно управлявани.Иначе помним един независим президент,обичан от народа,както и какво му се случи през 1963г.

19

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Ни один "член" не остановить нас от том что мы хотим сделать!

18

****

преди 6 години

Този *** страда от раздвоение на личноста,веднъж се отказва от подкрепа,а втори път казва,че подкрепя чл.5,не го слуша главата.

17

Анонимен

преди 6 години

Дядо белобради навря ФАЩ в девета глуха. Вече дори и ЕС не искат взимане-даване с него и правят всичко обратно на тоя циркаджия, за да му покажат колко е далеч от върха на пирамидата и че могат да го наврът в *** гъ* чисто икономически, когато си поискат. Предния уважаваше всички и всички го уважаваха.

16

Анонимен

преди 6 години

До ГЮБЕТЧИЯ,*** минал под дъгата ти си ясен ,ами вземи се погрижи за здравето си и се постарай преди да драскаш абсолютни глупости да вземеш да изтрезнееш и да излезеш от наркотичната си абсиденция.

15

Анонимен

преди 6 години

Днес американските слуги са клекнали в колона по един да целуват *** на Тръмп. Утре обаче пак ще го храчат като за световно. Според зависи какво са им задали на инструктажа.

14

А бе

преди 6 години

Тръмп призова Русия да се присъедини към отговорните страни"Май е имал предвид "послушните страни"....Впрочем Русия действа съвсем отговорно-стреми се да съхрани суверенитета си по всички възможни начини,а в същото време да запази света!Което въобще не може да се каже за САЩ-те са съгласни на всякакви жертви(ама чужди),за да запазят положението си в света...Полша се очертава като такава жертва.

13

до u4en

преди 6 години

Трябва да спреш лепилото докато не е станало прекалено късно.