22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Как какво прави? Прибира по около 40% от доходите от всяка наркосделка в страната.Исус превръщал водата във вино, българските "управници" превръщат престъпността в мерцедеси. Алхимия от най-високо ниво.

21

gogo

преди 6 години

Ако разрешаваха легалното отглеждане на 1-2 стръка марихуана, младите нямаше да търсят услугите на наркодилъри и да купуват тези ***.

20

Анонимен

преди 6 години

новите наркотици отключват агресивни епизоди и психотични разстройства.-----------------------------------Ето защо се млатят софиянци по кръстовищата. Так и в другите големи градове всички са наркомани. И татенцето и маминката шмъркат, как да пазят детенцето си? И ето че това детенце постепенно се идио тизира.

19

Доньо Пънт

преди 6 години

Ислямска държава се дрогират с качествен амфетамин от най -модерни лаболатории .За самоубийците се дава една друга дрога дето името и е толкова дълго ,че да няма запомняне....

18

Ти

преди 6 години

До азпреди 89г се друсаха с лепило и бронз,алкохолиците ги затваряха в лагери....

17

Холандеца от склада

преди 6 години

А тая синтетика дето я правят в китайски заводи за миша отрова са си чисто самоубийство.Едно девойче от една дръпка стана като желенчук за цял живот с ниво на развитие на мозъка на 4 годишно,а учеше в елитно училище и добри родители и красавица.Кой подлец и дал да си дръпне...Синтетика никога освен ако не са ви опрели нож в гърлото или пистолет в главата.!!!!!!

16

Холандеца от склада

преди 6 години

Дрогата е хубаво нещо веднъж месечно ,но стига да е натурална чисата и скъпа.Сингъл малт,манастирска отлежала,вино според джоба и вкуса(не мога да дам 10 000Е за едно шише аз нале ама други могът.Може и една линийка чиста кока да зарадваме жената и после ено конопче за разпускане....

15

Анонимен

преди 6 години

До азХахахаха Ти нормален ли си?

14

Анонимен

преди 6 години

Дано никога не ми се случи да пуша синтетичен канабис.

13

Анонимен

преди 6 години

Ми прави, квото тряя! Отчита се на шефа!

12

Анонимен

преди 6 години

Напишете,ако знаете,какво прави полицията,ДАНС,прокуратурата по въпроса?

11

Родител

преди 6 години

Вместо да пишете колко струва новата гадост, напишете до какво води. Какви са последиците! А колкото до това да пазим децата, звучи абсурдно на фона на това, че зад всеки дилър стои някой, който му пази гърба... Сбъркана държава!

10

Анонимен

преди 6 години

Ами като приследвате като диви едно растение, какво очаквате...

9

PD

преди 6 години

Нещо ме сбърка с бюро жалби. Имаш проблем, сбирай си дружина, мислете и действайте.И умната, системно и последователно. Иначе казва мъдрия народ Български, може да се оплакваш на арменски поп. И да мрънкаш пред клавиатурата в коментари. може и да удовлетворява интелигентната ти личност, но лозе не ще молитва, а мотика. Пак от същия народ.

8

Не пипайте канабиса

преди 6 години

Естествено, нека стресираме хората още повече и да ги обърнем срещу отровния канабис... пропаганда..

7

Анонимен

преди 6 години

До PDА кръчмите кога ще изкорените ?В сградата където живея има кръчма нямаш си представа какви тиняци се смазват от алкохол всяка вечер и какви отпадъци произвеждат.Наркоманите са лесни-поне умират бързо.А тия ще пият повръщат 60-70 години.

6

аз

преди 6 години

Преди 89та дрога нямаше. Сега дрогата е част от геноцида срещу българите.

5

общински съветник :)

преди 6 години

заглавието на темата е реклама :) предназначено за най младите :) такава е цената на новата дрога :) понижения социален стандарт , принуждава анализаторите на определена държавна структура да търси евтин синоним на такава за да не изпусне пазара :)

4

PD

преди 6 години

Подкрепям мненията, че вместо да си пазим децата, трябва да изкореним продажбата на наркотици. И вместо, да седим и чакаме органите, които заедно с ромеоподобните са в играта, тука по друг начин трябва да се действа.

3

Анонимен

преди 6 години

В САЩ се събират няколко *** вземат си няколко каси водка или уиски и почват да пушат китайският шит като разпрани от нещо средно между бонг и наргиле.Тва нещо продължава няколко дни докато всички не припаднат.След като се върнат в съзнание продължават докато не им свършат или парите,къркочя или небет шекера който палят в наргилето.В болницата казват"ние само помирисахме за първи път и вижте кво стана"