70

Анонимен

преди 6 години

След като си нарязахме ракетите, ударната ни военна мощ, която възпираше всеки потенциален агресор, сега е безумие да се дадат милиарди за самолети, при положение, че Гърция има 1000 а Турция 3000 самолета. зАКУПУВАНЕТО НА САМОЛЕТИТЕ Е БЕЗУМИЕ, А ПЪК АКО СА И РЕЦИКЛИРАН *** Е ПЪЛЕН ФАРС. пО-ЕВТИНО И ПО-ВЪЗПИРАЩО Е ДА ЗАКУПИМ МОЩНИ ДАЛЕКООБХВАТНИ РАКЕТИ.пА КОЙТО ИСКА НЕКА НИ НАПАДНЕ.

69

Анонимен

преди 6 години

По БНТ в предаването "Референдум" дадоха максималния полет в дължина. Грипените са най-подходящи за нашата територия. С другите Русия и Турция ли ще нападаме. Не случайно държавите с малки територии предпрочитат Грипените. Никой не коментира това. А за 27-28 години управниците направиха живота на българите втора ръка. Поне едно нещо да имаме ново. Пожарникарите са с униформи втора ръка. Всякаква техника се подарява на по-бедния брат. Управляващите нямат грам достойнство.

68

Анонимен

преди 6 години

Нови ами. Няма да купуваме стари американски ламарини. Някой да е чувал за умора на материала. Дано поне катапултите да са им здрави, ако по някаква глупост купят Ф-ките

67

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

66

АНТИ-герб

преди 6 години

Нормалните хора знаем колко не можете да мислите герберите, но чак толкова че да пишете подобни небивалици как тиквата бил ОПИТОМИЛ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ...алоу, *** герберски ти връзка с главния имаш ли, или ползваш костния си мозък за мислене!!! Така е опитомен Президента от тиквата, че нервни тикове получава като го види шлангаджията! Радев има повече тестостерон от тиквата и пъпеша заедно, че и от половината герб!!! Намериха си майстора, този е тестостеронен звяр, а не мека китка като плюнката

65

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Рейтинг на Радев - 35%Борисов - 25%Цветанов - 4%Сблъсъкът Радев-Цветанов е като сблъсък между ТИР и велосипед

64

анонимен

преди 6 години

цветан цветанов мислел за българските дънакоплатци този *** заради простащините му държавата наречена българия беше осъдена във СТРАСБУРГ и заплати на борислав гуцанов и дънката ОГРОМНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ,а цецо шлифера МИСЛИЛ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪНАКОПЛАТЦИ МРЪСНИКА.

63

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно той ще трябва да се сблъска с президента, може би на следващите президентски избори", посочи политологът.тиквата ще се окаже найстина много *** ако посмее да излезе срещу Радев на президентски избори, след това не само ще вдигне кръвно а направо ще абортира!!!

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Тази "американска бракма" има свалени над 100 руски железа без нито една загуба:) Понимайш?

61

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Нещо съм се объркал в предния коментар. МиГ 35 струва с 10млн долара повече от Грипен (55 млн МиГ, 45млн Грипен)МиГ-а разбира се превъзхожда Грипа по технически показатели, но не е за нашата уста.Значи Грипен наистина е много добра оферта.Президента ни хич не е *** като гербаджия.

60

Анонимен

преди 6 години

До Го4о Грипен имат поръчка голяма за Бразилия така , че не са пред фалит.. Южна Африка също е с Грипен

59

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Втора ръка задължително, че ги стегнеме в едно сервизче за голфове в перник. После им слагаме газови уредби да харчат по-малко.За по-евтинко може да карат с 100км/ч в дясното платно на магистралата и да летят само в краен случай ако забележат хибридни кръвожадни руснаци.Каква продънена територия се оказахме. Умните държави купуват МиГ, които са десет пъти по-евтини и абсолютно равностойни.Или едни други умни държави купуват скъпи, ама те са си ги правили и пак печелят

58

ангел

преди 6 години

Става въпрос как точно е договорена тази сделка , защо е това бързане по време на служебното правителство , което беше първият сериозен провал на президента с дрънкащия глупости "премиер", рушвети и т.н. !!

57

Го4о

преди 6 години

"Грипен" са през фалит - нямат поръчки. А Ф-16 имат поръчка за 600 броя за ОАЕ! А ние си мерим *** на Р.Р. или Б.Б. или Ц.Ц.

56

Да питам само

преди 6 години

Тиквата втора ръка лимузина ли го кара? В Парламента мишките във втора ръка коли ли се возят? Като почнат да си купуват втора ръка коли с МОИТЕ Пари, тогава да купуват и втора ръка самолети за летците ни. Некадъpници!

55

Анонимен

преди 6 години

И КОЙ ЩЕ ГИ КАРА ТЕЗИ САМОЛЕТИ? НЕГРАМОТНИТЕ ГИМНАЗИСТИ ИЛИ НЕКАДЪРНИТЕ "СПЕЦИАЛИСТИ" от ВУЗОВЕТЕ С МЕНТЕ ДИПЛОМИТЕ.

54

Анонимен

преди 6 години

ЦЕЛТА НА ТОЗЕ СКАНДАЛ Е ДА СЕ КУПИ АМЕРИКАНСКАТА БРАКМА, ЩОТО ЦЕЦО ГО Е ОБЕЩАЛ И Е ВЗЕЛ ВЕЧЕ КОРУПЦИОННИТЕ ПАРИ.

53

Анонимен

преди 6 години

Миг-2568 или F-5698. Стига ***, дай нещо ново. Юрофайтър-тайфун и всички да го духaт. Поне парите остават в ЕС.

52

Анонимен

преди 6 години

МиГ-35да + не -

51

за прави са прави

преди 6 години

Обаче! Това ли са ви специалистите дето поканихте да се изкажат? Все едно аз сега да взема да давам експертна оценка за АЕЦ Козлодуй. Какво знаят математик и шмиргел за авиация? Ми извикайте Ахмед Доган да му дадете 2 милиона за експертни съвети поне !