9

До 5

преди 6 години

Момченци ли си момиченце ли си, вземи научи правилата за движение по пътищата и недей да ръсиш глупoсти. Най-*** пример, като за теб - когато на магистралата има задръстване, с колко шофираш? Примерно пред теб колоната е спряла, но ти мислейки, че закона не ти разрешава да си на магистралата с под 60 км/час, продължаваш смело напред. Едно ограничение има близко до твоето - по магистралите не могат да се движат МПС, които конструктивно не могат да се движат с над 50 км/час и толкоз.

8

Факт

преди 6 години

За жалост вината отново е в институциите - община Ихтиман и кмета на Ихтиман, АПИ и най-вече в КАТ. Очевидно хората са намалили скоростта, но без сигнализация в този пушек от сметището, се вижда какво е станало.

7

Някой

преди 6 години

Държавата няма отговорност за калпави състезатели които се мислят за безсмъртни. За жалост вината си е на хората

6

Анонимен

преди 6 години

Забранено ако не си знаеш правилника, като при теб очевидно е така

5

Анонимен

преди 6 години

До 3 ПРИ СТАРА ЛАМАРИНА И С ШУТ ДА Я УДАРИШ СЕ МАЧКА.НА МАГИСТРАЛА ИМА И МИНИМАЛНА ДОПУСТИМА СКОРОС! ПОД 60 Е ЗАБРАНЕНО КАРАНЕ

4

Fos

преди 6 години

Tova magistrala v bg s vinetkite li e?

3

Стамат

преди 6 години

До Jojo А, не можело. Този на снимката е карал с 20. И този след него - също...

2

Jojo

преди 6 години

Трябва да се кара внимателно, не може да навлизаш в зона с намалена видимост (дали е мъгла или дим) и да пердашиш със 100 км. в час.

1

Анонимен

преди 6 години

Такова чудо по време на мъгла не може да стане..През сезона на мъглите / пролет и есен/, редовно минавах по магистрала Е 79 пътя за ферибот Орехово. Стотици коли и тирове такова чудо няма.Не съм пострадал , но защитавам хората. Щетите да се поемат от ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ.В това е справедливостта.