13

Анонимен

преди 6 години

Алекси Кисяков и оня ***, пострадалия от катастрофи, още ли не са обиколили медиите да разяснят каква е безопасната скорост при дим?

12

Arvan

преди 6 години

Sultan radev li vi bombardira s dimki ot bg bombardirovachi ili ot nekoi artisal helikoptar?

11

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме нормална държава, при такива катастрофи, общината, КАТ и АПИ щяха да плащат яко за несвършената от тях работа. Учудващото е, че даже и след вчерашните катастрофи, те продължават да не си вършат работата, а лъжат, че там има мъгла. задимяването от горящото сметище не е мъгла.

10

Анонимен

преди 6 години

Дано застрахователите осъдят община Ихтиман за горящото сметище причинило катастрофите вчера.

9

Няма мъгла

преди 6 години

Там мъгла няма, а има задимяване от горящото сметище, но общината, КАТ и АПИ няма да го признаят, защото те са виновни за катастрофите, а и сега продължават да не взимат адекватни мерки и нищо чудно пак да станат подобни катастрофи, докато сметището продължава да задимява магистралата там.

8

Анонимен

преди 6 години

Винаги виновни ще са шофьорите - с това несъобразена скорост! Виждал съм в чужбина маркировка от страни с полукръгове - ако в мъглата виждаш два- караш с 60,ако виждаш три - с 80 и всичко е ок. Тук ако има падащи камъни слагат знак и въпроса е решен.Ако ти падне камък върху теб - има ли знак? - има! Да си карал със съобразена скорост!Не решават проблема ами гледат как да ти го ..,.....

7

Пипи

преди 6 години

Според мен догодина АПИ ще вдигне цената на винетките. Да видим дали ще позная.

6

Анонимен

преди 6 години

.....като ,че ли са минали много пияни и дрогира ни тираджии....

5

112

преди 6 години

Как успявате да направите така цензура на всички нови и въпреки че знаете каква е действителната причина да я криете. Каква мъгла какви 5 лв. Това нещо дими от н на брой дни, и се вижда как облак дим прави. Минавъл съм от там и през най-гъстите мъгли от там, но през дим да минаваш ми се струва наистина трудна задача. Нека спрем да говорим за несъобразена скорост, а да почнем да говорим за несвършена работа от администрацията, която не си мърда пръста

4

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВНИЯ КОЛЕКТИВ ОБЩИНА ,КАТ И ТО ПАЗАРДЖИКЛИИ СА Н Е Н А К А З У Е М И

3

Анонимен

преди 6 години

пак да спомена че в България магистрали няма! Вземи едната блъсни другата

2

Анонимен

преди 6 години

природен феномен :)

1

Анонимен

преди 6 години

Ама гасете го това сметище най-накрая, наистина е много опасно така, за секунди вятърът може да довее пушеците и видимостта внезапно да стане нулева на магистралата, после мъгли и оправдания за несвършена работа!