13

Една българка

преди 6 години

Алоу депутатите,елате да поработите по 12 часа смени-4/4,на 31 градуса температура лятото/каквато е в някои заводи в Смолян/ и като получите на края на месеца 500.00лв заплата ще ви питам колко ще издържите и дали няма по-най-бързия начин да намерите терминал 1 и терминал 2.

12

анонимна

преди 6 години

Аз предлагам да си сменим нивата на заплащане с депутатите...да видите тогава как бързо ще УСТАНОВЯТ че и 600 лв минимална им е прекалено малко като сума...Защото пари се дават за свършена работа,а те така или иначе нищо не вършат-защо и да им се плаща?

11

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Никакво вдигане на доходите на българина,той не заслужава,трябва само депутатските заплати и цената на тока да скачат.

10

Анонимен

преди 6 години

Отпадна ли вариантът да си плащаме за да работим? Аз мислех, че това е основният сценарий по който работят. Така или иначе в момента на мен лично силно казано ми плащат - едвам връзвам 500лв, а командировките си ги плащам от джоба. Така че какво пък, да направят данък-работа - искаш да работиш, плащаш си на работодателя за удоволствието да работиш за него. И без това на много хора не им се плаща и сега. Миньорите получават МРЗ за труд първа категория. За какво говори изобщо.

9

Анонимен

преди 6 години

минималната заплата е нещо за тиинейджъри без един ден трудов стаж които започват работа като сервитьори, рецепционисти и т.н. Ако сте прехвърлили 25 и все още не сте придобили умения да започнете по-добра работа трябва да се сърдите само на себе си. Направете си услуга - търсете си нова работа. Ако не стане - Терминал 2. А ако обичате родината си, ще се върнете и ще започнете собтвен бизнес с придобития зад граница стаж

8

Анонимен

преди 6 години

Средната запрата я вдигат, защото е база за измисление на депутатските заплати

7

Щирлиц

преди 6 години

Аз предлагам работникът да плаща на чорбаджията,задето му работи.

6

Л. Хампарц.

преди 6 години

Аз предлагам заплата от 120лева, но работниците да плащат по 89 лева месечно за обслужване на сметката...

5

Boko bo

преди 6 години

Минималната заплата трябва да е около 650-750лв. За т.нар. мин. зиплата работят според мен близо 40% от населението като в ЕС този процент е макс до 10%. При тези цени, непрестанно повишаващи се цени и на основни услуги коклко да е? Нека да погледнем Хърватска, Румъния където и ДДС за храната е по-ниско. Но с Борисов начело аз съм спокоен за бъдещето на семейството ми. Темата е дълга, но и фирмите са на политиците и за това е без развитие този въпрос.

4

Анонимен

преди 6 години

NE SE ZAVRASHTAI--SHTE TE IZLAGAT,KATO TI PRIHVANAT DANAZITE-VZEMASH 300 LV.

3

анонимен

преди 6 години

Голямо чудене как да прекарат работника.А средната раб. заплата я решиха с лекота.Разликата между мин. и средна заплата трябва да е 2 пъти,и м/у средна и максимална-2 пъти.Само така ще се оправим и ще има пари в бюджета.

2

Бай Еми-грант

преди 6 години

Аз не имигрирах, аз се евакуирах.

1

Емигрирам

преди 6 години

Моля някой да ми помогне да се разкарам от тази държава и повече да не се върна.