27

we

преди 6 години

Щом къмпингуването е диво, следователно къмпингуващите са диваци! А защо не забраните отоплението на дърва и въглища, то замърсява повече!

26

КонспирациЙ

преди 6 години

Педерастите не могат да се размножават по естествен начин, но въпреки това се увеличават. За пример - Нено Димов...

25

Някой

преди 6 години

Страхотни глупости! Брътвежи на бандитските лобита и мутрогенски лакеи. Замърсяването било проблем! Ами поставете контейнери и няма да има замърсяване. Културните хора, дори и да няма контейнери си събираме *** в торбички, и като минем покрай контейнер си ги изхвърляме. А за таксите - Аз като съм си платил такса смет по местоживеене - платил съм си. Като съм на къмпинг няма как да изхвърлям смет в "Белите брези". Така че аз съм си платил - те да се оправят и да си разпределят таксата ми.

24

Анонимен

преди 6 години

Те зелените са такива. Тях не ги вълнува природата ами авантата. Тя е водеща при протестите им. Ако ги слушахме тях...сега България трябваше да е Конго без нито един хотел и да мрем от глад. За това всичко трябва да е застроено или платено , за да е чисто. Другото е алабала.

23

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас е доказано ,че плащането на такси не води до изчистване.

22

Торанага

преди 6 години

До да бе да4ка4хте в изкопана яма 1 метър поне и после я зарихте нали?

21

Торанага

преди 6 години

14 добре го рече.Диво кампингуване ходих 1 път отдавна с брат ми на Кара Дере. Там се срешнахме с едни готини хора, арт и еко, свежи много, дето говореха само колко е гадно да се ходи на хотел и това е ИСТИНСКОТО море.Свежите агенти ходеха на 4к4т в гората. Брат ми отиде да разузнае и се връща и вика, цялато гора е минирана с купчинки *** покрити с тоалетна хартия.2 дена не ср4хме ама тогава още ядях месо и не ме напъна толкова. После отидохме в Слънчака и там изсипах самосвала.

20

Анонимен

преди 6 години

Кво замърсява ?

19

Анонимен

преди 6 години

Въпреки че не го практикувам моите наблюдения са че къмпингарите в по голямата си част са образовани хора които и към замърсяването се отнасят като такива. По скоро търсим начин да приберем едни пари от всичко възможно и невъзможно. Ами забранете го къмпингуването. Гърция е близо. Там не знам за дивото но другото е уредено и е на светлинни години от нас.

18

Анонимен

преди 6 години

От дивокъмпингуващите пари няма да вземете. Единственото което може да направите е да ги изгодините от България.

17

Men

преди 6 години

Така, за да имат смисъл тия такси трябва тоя който ги прибира да ходи да чисти. Ха сега ми ми обяснете как ще стане, щото работата смърди на прибиране на пари без нищо да се прави. Второ, аз лично и всички къмпингари не оставяме грам мръсотия, напротив събираме и *** оставени от разни мизерници преди това. Айде нека първо се погрижат за регламентираното къмпингуване и хотелите, че почти няма такива с канализация, а няма и ***, интересно къде отиват отпадните води....

16

Ghost

преди 6 години

Важно е да се направи разликата между диво къмпингуване и къмпингуващи диваци.

15

да бе да

преди 6 години

Проблема не е в "дивото къмпингуване" а в къмпингуващите диваци! Години наред сме били на палатки на Рила и след нас не си личи по нищо, че сме изкарали 4-5-6 дена на това място. Обаче разни простаци си зарязват *** на всевъзможни места, на Витоша ставаме свидетели най-редовно - качил се човека с колата, правил барбекю, чл, пил и после *** до някое дърво.... Ще натежи сигурно да го свали до града долу...И да, като не се плащат такси мутрите не могат да си пълнят гушите...

14

Stefko 88

преди 6 години

и въпреки очебийното присъствие на място за изхвърляне на отпадъци , напафканяците-деграданти се правят на луди и си хвърлят *** повсеместно и се изхождат зад беседката! Ето заради подобни индивиди не ни харесват в чужбина

13

Stefko 88

преди 6 години

за въпросното място за което говоря , има построена беседка с барбекю , пейки и маси , лед осветление , ТОАЛЕТНА ,чешма . Беседката беше като нова. Строена е от ловно-рибаския съюа в селоето. Намира се до паметника на майор томсън. Много красива местност. Има река и полянки за отдих . Съветвам ви да заведете децата си събота или неделя на 40км е. По странното е че по пътя към селото има големи контейнери за *** ,които са действащи и се извозват редовно.

12

PD

преди 6 години

Поредния консултант, в собствената си държава, поставен да решава проблеми се занимава с сеене на раздори в обществото. И естествено къде другаде, ако не в медиите. Абе що некадърниците са толкоз гласовити. А мъдрия народ Български го е казал: Който не може и не желае, да свърши една работа, си намира причина.

11

Отговор не искам

преди 6 години

А като ходят по нужда с торбички ли си прибират изпражненията?

10

Унуфрий

преди 6 години

До 4. На Седемте езера са дупнишките, не самоковските компири. Преди да пишеш коментари прочети малко.

9

ники

преди 6 години

Също интетесен е въпросът с тези дето къмпингуват по 3-4-5 месеца и ни лишават от правото ни на достъп до бреговата ивица за 3-4-5 дниза язовири говоря!

8

Анонимен

преди 6 години

Голям трън в очите на едрите риби се оказаха тези самоволни авантюристи.