38

Анонимен

преди 6 години

НА ТРЪМП МУ СЕ ИСКА, АМА НЕ МУ СТИСКА.КИМ НЕ Е ЗА ВСЯКА УСТА ЛЪЖИЦА. ТОЛКОВА АМЕРИКАНСКА ЖЕЛЕЗАРИЯ ОБИКАЛЯ ОКОЛО КОРЕЯ, АМА НЕ СМЕЕЕЯЯЯТ!!!

37

РККА

преди 6 години

ДА Доналд има къде по интересни неща за вършене например да въоръжаваш амуджите от ИДИЛ,да изпращаш инструктори на фашизоиди в Укропия,да бомбандираш сръбската телевизия ,да бръснеш брадите на ходжите в Гуантанамо,да подхвърляш корички американска погача на предатели кат наш Плевлю....та що се цупиш сега коги и Кимчо е решил да си играе с ракетки...

36

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе pапон, как се прихваща ракета, която лети на 2500 киломера височина?---------------Кой те излъга, че балистичните ракети летят на 2500 км височина?

35

Анонимен

преди 6 години

Ким е смешен и объркан също като сестра си - Путин.

34

Анонимен

преди 6 години

Мнооого сте глупави русофилите :)))Мислите че целия свят трябва да трепери от играчките на Ким ?!Жалки сте като него :)))

33

Анонимен

преди 6 години

Ракета се прихваща на много места по траекторията на полета.Руският ти плитък мозък никога няма да го разбере.Твоята мечта е Бояришник и одеколон Тройной.Толкова можеш.

32

Анонимен

преди 6 години

Балистичната ракета дори да не е ядрена, а да има 1 тон чакъл в нея, само с кинетичния си удар в земята ще събори доста повече от двете кули... Няма нужда да е ядрена. Достатъчна и е точност от 100 метра...

31

Анонимен

преди 6 години

Абе pапон, как се прихваща ракета, която лети на 2500 киломера височина? А японците са казали, че ракетите са летели доста над 2500 километра... С какво японците, китайците или южнокорейците ще прехванат такава ракета? С какво американците ще я прехванат? В момента НИКОЙ няма технология за сваляне на балистична ракета след първите 3 - 4 минути от полета и.

30

tozi

преди 6 години

До ОНЗИМи то имаше, ама...

29

Анонимен

преди 6 години

Май ще се наложи руснаците да спасяват американосите по ирония на съдбата. Въпросът е дали да не ги оставят първо да се видят какви посрани лицемери са. Нещо доста по-голямо от 9/11 ще свърши работа.

28

анонимен

преди 6 години

кореиците правят ракети и плашат сащ а в бьлгария падат таваните на новотостроителство разликата схващате ли я нещастници прости

27

ОНЗИ

преди 6 години

Тези ракети се измислят и правят с добри научни работници и добри инженери - а тук при нас какво има - ***!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще плачете на погребението на Кимчо, русофилчета :))))И Путин не иска да го спасява повече, щото се моли на Тръмп да му намали санкциите :)))

25

И до кравария

преди 6 години

Няма ли нещо по-добро за вършене?Същото важи и за кравария - ко дирят по бреговете на Китай, Иран около Сирия Либия, Украйна, ....Та присмяла се кука на криво дърво!

24

до 33

преди 6 години

Стига бе, вЕрно?

23

Анонимен

преди 6 години

Наистина, няма ли кво друго да прави другаря Ким ?Ракетите му няма да стигнат до САЩ, Китай и Южна Корея ще прихванат пуснатите от Пхенян ракети.Китайците първи ще смачкат Кимчо, защото няма да си развалят търговията със САЩ, а и така ще се превърнал в миротвореца на Азия.Русия ще е забутана в Сибир, а и Индия ще внимава с Китай.Не му се очертава бъдеще за Ким ;)

22

Анонимен

преди 6 години

Време е корейците да направят иист коуст едно тихо и спокойно място. Пък американизираните пудели да си слагат тагове ай ем иист коуст и да се опитват да налагат цензура върху това как хората си отварят бира от кеф че е замирисало най после на пържено ястребишко.

21

Анонимен

преди 6 години

русопатите защитават последните останали чудовища по света, след като верни васали, като саддам, кадафи и кастро, вече не са между живите.Остана им един ким3дебелий и мЪдуро.....е и масковското джудже разбира се.

20

анонимен

преди 6 години

а ти защо изпрати 58 ракети кьм сирия и 1 бомба над афганистан какво правиам орьжие по всички точки на света за какво и на са оьжие за 350 милиардазащо не изпращате книги училища и болници по света а само крьв и сьлзи

19

Starija hush

преди 6 години

USA da im gramne atomnite reaktori za elektri4estvo demek vtori 4ernobel im e dostata4no kato na4alo.