13

Гост

преди 6 години

"Събарянето на незаконни постройки" решава градоустройствени проблеми, за пръв път чувам, че някой решава по този начин проблем от НПК, ситуиращ хулиганска постъпка? Леле, колко малко вярва в НПК лидерът на ВМРО, за да заяви, че е "необходимо незабавно производство по НПК за нападателите, за да разберат останалите, че не могат да правят каквото си поискат"... Аз пък не искам и да знам за партия, която смята, че НПК се прилага за "останалите", а не за виновните! Такава партия е антинационална.

12

Аз

преди 6 години

По приказките си Кънчев ,колко много прилича на Каракачанов.Наперен ,с тон нетърпящ възражения ,иначе издърдори един куп глупости и повечето бяха само за да каже нещо.Ей,Кънчев...Ти като лидер на шведите как им помагаш в интеграцията?Това ,че ги пазиш от дискриминиране ,не означава че ги интегрираш.

11

Защото е така...

преди 6 години

Еуропата... и Брюксел ..- те са виновни , защото ни засипват с наредби за правата на малцинствата...и гейовете ..и проститунките ...и " интеграцията им "..., защото Това били Евро ценностите..и Демокрацията !?!.. А нашите политици шега во и угодничесщи се съгласяват с всичко ...за да се задържат по- дълго във властта ...!. Няма да има ни Оправия ..ни Стандарт с тоя ЕС...Тия Глобални ...- разтури ха и обърнаха хората и държавите с Хастара...нагоре...!.. Техните роднини на Запад им дават акъл за

10

Ооооо

преди 6 години

Ай сик...тир на всички политици!!! Аман от мошеници.Пфуууууу...

9

Асан Кьоравио

преди 6 години

Ша ни ранити,ша ни лекувати и ша мълчити !

8

хахо

преди 6 години

Човека каза -те се определят като турци. Правете си сметка за какво става въпрос и кой ги защитава. Работата там е дебела.

7

Анонимен

преди 6 години

Всеки престъпник в затвора, но не като в почивен дом-на курорт, а на тежък физически труд. Не случайно преди е имало каторга. В България има достатъчно каменни кариери.

6

Пенчо

преди 6 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ, съгласен съм с теб до толкова до колкото трябва да има наказания, но като гледам българинът мери с двоен аршин, трябва да има бутане на незаконни къщи за всички, български мутри, ***, олиарси и т.н. трябва да се протестира и когато шайка "патреотични" мутри пребиват с палки нормалното население на околовръстния път в София, но българина е късопаметна и първосигнална овца и лае само по поръчка, през другото време оставя доброволно да го клатят всякакви мутри и политици

5

Анонимен

преди 6 години

еврейте са го разрешили проблема . хваниш терорист и ли го ликвидираш отиват и взривяват къщата му независимо кои живее там.

4

Онеправдан

преди 6 години

До АнонименКой спира *** от управлението? Бат Сали българин ли е? Москов българин ли е? Равни права не значи квотен прицип, а според качествата. Когато има кандитат ***, той е с няколко гърди напред пред останалите кандидати. Това равни права ли са? Еврейте,власите и арменците защо нямат проблеми с правата си в България?

3

провинция

преди 6 години

Дава се трибуна на всякакви антибългарски елементи. Затова мразя софия.

2

Анонимен

преди 6 години

Събаряне на всички незаконни *** къщи и получаване на помощи само ако имаш пoнe 3 год трудов стаж някъде. Kакви помощи ще получават като не са работили нищо и нямат и намерение да бачкат за какво да ги храним.

1

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е политиците да разберат, че българите искат пълна интеграция на ромите - т.е. да имат равни права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ с тях. Който успее да го направи - печели следващите избори.