35

Анонимен

преди 6 години

Крим е бил и ще и остане руска територия - край на спора. Донецка и Луганска област и те ще се завърнат към Русия.Остава Аляска, но и това ще стане.Това нямаше да стане ако тъпанарите от САЩ не бяха решили, че ще използват ангажимента на Путин с Олимпиадата в Сочи и финансираха Майдана. И как тъпанарите си мечтаеха да вземат Савестопол и Крим.Да ама не - Путин им го показа - за една нощ без един изстрел.

34

Анонимен

преди 6 години

Имало и здравомислещи,а не такива, които въртят опашка пред Меркел /напр.наш Боко/.В Украйна на власт дойде фашистка хунта, подпомогната от САЩ и ЕС.

33

Анонимен

преди 6 години

а бе и тя и сърбия не беше съгласна да я раздробят но подлите американчета го направиха , тогава беше с референдум и всичко мина ок , а в крим с референдум не можело , и защо питам аз

32

чъки

преди 6 години

Путин и ислямските му съюзници,щото той няма други,товарят бежанците на лодките.Естествено с помоща на САЩ.Путин се продаде на САЩ и исляма и предаде Европа.

31

Анонимен

преди 6 години

Путин е основният виновник за проблемите на света от 2000 г. насам!Такова зло само в Русия се ражда!юЛенинм, Сталин, Берия...

30

0

преди 6 години

такава безмпомощност. Едно станя ясно - ЕС и САЩ дори обединени имам преддив упрвляващите режими от мафиоти иолигарси така и нищо не успяха да направят наРусия : нито военни нито политически никто икономически средства не помагат .Остава Русия да им помогне да се самоубият поне да не се гърчат по корем.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Ми приемливо е, ама не за нас, а за задокеанските ни "партньори", щото веднага си спретнаха една базичка ("Бондстийл", с повече от 3 кв.км. площ и с всички екстри) там, най-голямата на Балканите и една от големите в Европа. Те за това дадоха "независимост" на Косово и същото щеше да се случи и в Крим под контрола на киевската шайка бандеровци...

28

Тато из Правец

преди 6 години

Тоя не беше ли мъжът -булка или булката -мъж ?

27

ТHE Патриот

преди 6 години

ще се осетят по някое време някои еврогеййцци,но да не е късно!

26

Анонимен

преди 6 години

Как започнахме да харесваме геювете вече. Достатъчно е да кажат една добра дума за късия жужан.Няма по изпумпалени от рушофилките.

25

Да известно е

преди 6 години

Известно е, че премиерът на Люксембург е хомосексуалист -- има брак с мъж.Така, че на този *** никой не обръща внимание. А, на Путин му е лесно да купи един такъв извратеняк

24

Хрушчов Н. С.

преди 6 години

Верно, верно это единственный шанс ЕС.

23

славянин

преди 6 години

Г.йчетата сън не ги хваща от този Крим, който искаха да го превърнат в свой плацдарм срещу Русия, но Русия си го взе в последният момент под носа им!

22

Анонимен

преди 6 години

Косово приемливо ли е?

21

патриот

преди 6 години

Премиерът на Люксембург не знае ли че с терористи не се преговаря!!!

20

Борис Бойков

преди 6 години

Тоя не беше ли еквивалент на симитлийската булка?

19

:)

преди 6 години

"...да упражни натиск и върху украинския президент Петро Порошенко да изпълни своята част от Минските споразумения..."Я как почнаха да се сещат къде е ключа на бараката. Не им се получи с Путин и дават заден.

18

Анонимен

преди 6 години

Меглена Кунева:Аз не мога да разбера, нали и от Европейския съюз ни гледат. Как така източват банките, те не го ли виждат?Бойко Борисов: Цвете, цвете, ако не бях го напомпал Делян с парите от държавните фирми Дянков е виновен. Ако не беше ги дръпнал нямаше сега да се чудим що падна КТБ.Орешарски, ти си отиваш, а аз пак ще дърпам кредит. Я кажете как ще си вземем нашите пари. Аз изгорях с едни 20 милиона само от КТБ. Дадох ги на оня *** културист, той ги набутал баш там.

17

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов: Ние от ГЕРБ сме съгласни. Подготвени сме. Цецо ме информира, че фирмите ни са заредени с кеш до капачката.Михаил Миков: Ние не сме съгласни. Нашите фирми нямаха време да влязат на поръчките и да заредят с кеш. Дайте ни още 6 месеца, година време и после ваканцувайте. Не е справедливо сега. Петър Чобанов: Заем така или иначе ще трябва да се тегли. Към 16 милиарда. Ако направим банкова ваканция ще подстрижем влоговете над 200 бона и можем да свалим заема на 9 милиарда.

16

PD

преди 6 години

Путин си има държава и народи, да си са оправя, ами с нашите лаещи кучета к'во правим. Като гледам от толкоз ентусиазиран лай, те вече друго не могат, и ако и със зъл прът не стане, в графата бесни кучета попадат.