35

No

преди 6 години

Gurcia potuna v dulgove s evroto tova li iskate

34

esperanto

преди 6 години

druga valuta moje da se izmisli dotogava izmishliotini

33

Анонимен

преди 6 години

Финансовият концлагер "евро" налапа ли ни веднъж, свършено е с нас. Задлъжняване до дупка и няма измъкване.

32

Анонимен

преди 6 години

Демек,морковчето се отдалечава и отдалечава от *** наивници,но затова пък ще бъде напъхано скорострелно в девета задна скорост!!!Ех,стадо,стадо!Вземи и бягай от мръсната и перверзна империя и си създай СЪЮЗ НА РАВНОПРАВНИ ДЪРЖАВИ от държавите от твоята черга,от Източна и Югоизточна Европа.Другото е унищожаването ни,като държави и народи!

31

Анонимен

преди 6 години

И България ще влезе в еврозоната. Ама друг път. По скоро проблематична е самата еврозона.

30

Така е

преди 6 години

Какво еврозона? Дайте да купуваме изтребители и да започнем да изтребваме наред всички които са ни виновни, че не можем да управим държавата си.Комунистите как се управиха?

29

anonimen

преди 6 години

dostra6a gi da vavedat evroto 6toto 6te6e da ima inflaciq i o6te po golqm xaus u nas i baq xora 6te iskat da napusnem eurosaiuza 6te se sazdatat negativi i i gi e strax

28

Данчо Вангата

преди 6 години

След 10-15 години няма да има такъв съюз.

27

Анонимен

преди 6 години

1

26

Анонимен

преди 6 години

Тази вечер да смелим маннгалите! Динко, Перата, фенове на ЦСКА, ЛЕВСКИ, БОТЕВ И Локо Пловдив са вече в Асеновград!Да живее България!

25

Анонимен

преди 6 години

При всяка смяна на парите едни хора стават страшно богати а народа започва от начало.Ако мога да ви успокоя пари в гроба не се носят но се наследяват от некадърни *** наследници с голямо самочувствие.

24

Somebody

преди 6 години

Ким Грух Ун, как ще коментираш рева на меркелица за северен поток и факта, че ни забраниха южен? При северен поток не се ли нарушава европейското законодателство? :) Или за Васалите неможе, но за господарите - може! Интересно какво щеше да стане, ако съакционер в южен поток беше примерно BASF :)Мисля, че за всички отговорът е ясен! Двойни стандарти ли - не двойни, а тройни и четворни!

23

Евролюб

преди 6 години

До Анонимен 9То пък една държава...Русия няма място в Съвета на Европа. Прекалено е недемократична

22

Ким Грух Ун

преди 6 години

До SomebodyКато не щеш васалски съюз, заповядай при нас в Северна Корея. Тук сме независими, сами си садим ориза и на никой не цепим басма и затова сме много горд и нахранен народ

21

Анонимен

преди 6 години

Динко и Перата са вече заедно с агитки на Ботев и Локо Пловдив в Асеновград. Днес ще има мазало усещам.

20

Somebody

преди 6 години

Каква еврозона какви 5 евро - това е изкуствен съюз! А и какво евро ще приемаме с 200 евро минимална заплата... смях! А и то както е тръгнало след 10 години не се знае дали ще има и ЕС в сегашния му вид или просто формална сбирщина на държави и един нов"шенген" - Еврозоната! А и такъв ЕС ли искахме? Криви краставици, щастливи кокошки, блокове санирани с "кашонки", закрити реактори, продадени заводи и най-вече еднополови бракове и европсихария!

19

Емгобили Емгоибали

преди 6 години

UK излезе, Турция ще влезе в ЕС и баланса ще е спазен :)

18

Зозо

преди 6 години

До q1ХахахааааааааааааааааПак ли го разпадна ЕС, бре? Последно кога казваш ще стане? Нещо за фалита на САЩ и разпадането на НАТО няма ли този път?

17

Анонимен

преди 6 години

Източна Европа беше превърната в колония, благодарение на алчни неуспели комсомолски секретари и всичко стойностно беше разпродадено за жълти стотинки. Като закрихте реакторите в Козлодуй какво положително се случи? По зле и от васална страна. Още ли текат преговори за закупуване на един самолет, или два ще бъдат?

16

Анонимен

преди 6 години

Малеее... сега гледам Красимир Кънев от БХК по Канал 3 в тубата от вчерашното му интервю по въпроса за Асеновград. Тоя е за разстрел бре!