178

Гост+

преди 6 години

Заслужил е да има богатство, но сигурно няма

177

Путя Офшорното

преди 6 години

Няма нищо! Виж неговият кръстник Ралдугин има два милиарда долара в панамската си сметка .Естествено спечелени честно със свирене на чело!:))

176

Анонимен

преди 6 години

Не всичко е пари анонимни приятелю,не всичко е!

175

Справедлив

преди 6 години

Щом 80% от Руснаците го приемат значи заслужава колкото и да му преписват някои!

174

Анонимен

преди 6 години

на всички 100% е ясно че Лилипутин се е нагълтал с долари както кокошка с топли ***.

173

Анонимен

преди 6 години

Въпроси към русофилите, поклонници на Путин:1. Предлагат ви без пари BMW 530/Mercedes E или най-наточената Лада. Кое избирате?2. Имате възможност да живеете и работите една и съща професия в Западна Европа или Русия. Коs избирате?3.Предлагат ви долари/евро или равностойността им в рубли за деня. Без право да обменяте рублите. Коя валута избирате?4. Предлагат ви фрeнска/италианска храна или руска? Коя избирате?

172

Така е

преди 6 години

До К.М.Т. 219 Аз пък не искам някой да ме свързва с руснаците , макар че дядо ми беше руснак.Ама истински руснак от белите , а не от червените.

171

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 215 Че кой ще им даде външен заем , нали има ембарго? А и за какво му е заем , те руснаците се радват на мизерията.

170

Реалист

преди 6 години

Това са само догадки.Безпорна истина е само това, че съсипа държавата си и разбуни света.Човека страда от параноя че, някой иска да ги напада. А и жена му избяга от него.Абе кво да праиш? Човещинка!

169

Онуфрий Габровски

преди 6 години

До Ханко Брат Дърдориш глупости момче! Повлякъл си се по ***, меракът на които е да плюят по Русия и Путин, но те го правят за пари а ти бадева, от глупост!

168

dris.bg

преди 6 години

на какво основание е тази оценка. базира се на ????????????н абанкови влогове, на акции в предприятия ли........

167

Анонимен

преди 6 години

Путнята има милиарди, до последния цент изкарани от заграбване на руските ресурси и от кръга олигарси около него

166

Ханко Брат

преди 6 години

До К.М.Т.батенце, а що на хората дето се самоопределят като волжки българи им викат "чурки" и "Татари" , и им е забранено да изучават български език? и, след като крим например е исконно руски, въпреки че от черноморските държави сигурно само ние не сме били във владичество, уместно ли е да повдигнем въпроса за връщането на волжка българия в рамките на съвременната ни република?

165

Край

преди 6 години

Путин има КАУЗА и си я реализира успешно. А за богатство е нормално да е по-богат от Йоло Денев.

164

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

не знам за богатства, но всеки средностатистически българин трябва да е над шегите с ръстан на бащицата.

163

Анонимен

преди 6 години

Най-голямото му богатство е ,че хората го обичат и подкрепят. Само *** сороспий са против него.

162

Зозо

преди 6 години

Путинистан има външен дълг от 517 милиарда долара до момента. Сметни го сам колко дължи всеки един одеколончик по отделно.

161

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен215 Не знам колко милиарда има или няма Путин, но Русия няма външни заеми.................Външният дълг на Русия е над 500 000 000 000 долара за 2017г. "Западните санкции лишиха нашите банки и фирми от възможността да взимат заеми в чужбина. И то не само в Европа, но и по целия свят. Никой не ни отпуска вече заеми, дори Китай", казва директорът на московския Институт за енергийна политика Владимир Милов.

160

Анонимен

преди 6 години

> Твърди се също, че часовник на марката Patek Philippe на стойност $ 1 млн., който излиза на търг през юли 2017 г., е бил собственост на руския президентЗначи някой който има 70-200млрд. долара яко го е закъсал и си продава часовника :)??

159

Анонимен

преди 6 години

До К.М.Т.с руснаците носим една кръв.............................Голяма логика извади. Нищо общо нямаме с тия овце. Писменост ние сме им дали.