27

Христо Гарвалов

преди 6 години

До Провалилата се БСПИкономиката на социализма,не е икономика на печалбата,а на разума.Но,изглежда,ние хората,не сме стигнали до това ниво на разум,та той,разума,да ни води,а не алчноста и печалбата,преди всичко.Което,ако не го проумеем,ще ни доведе,до самоунищожение!

26

Христо Гарвалов

преди 6 години

До Не забравяйтеНаписаните глупости ли не ти позволяват,да си напишеш името.Никакво уважение нямам към довчерашните комунисти",днескашни социалисти,гербаджий,седесари и каква ли не ***,но не уважавам и анонимници,пишещи глупости.

25

размисъл

преди 6 години

През 80-те години всички предприятия работеха ,а в магазините нямаше нищо.Грабежът още тогава е вървял с пълна сила.След това разпродадоха вече неработещите предприятия,та сега нямаме никакви останали такива.Погледнете останалите страни и ще видите ,че там не е като у нас.Но там който е бил член на компартията няма право да бъде шеф и на градските тоалетни.

24

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

23

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

22

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

21

4epa

преди 6 години

4ERVENITE PARI OTKRADNATI OT BALGARSKIA NAROD !!!!! BKP - BSP NIAMA LEVI NIAMA DESNI !!!! A IMA -KRADCI !!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРИНЕ, няма как да стане така изведнъж. Кара се под ред.Най- напред най умните, след това се слиза надолу по списъка, докато се стигне последния номер накрая, където е твоето име.

19

Анонимен

преди 6 години

БРАВО, САМ СЕ ИЗДЪРЖА.НЕ Е КАТО МАМИНИТЕ СИНЧЕТА, ДЕТО ЖИВЕЯТ В ПАНЕЛКИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И ЧАКАТ ДА ГИ ХРАНЯТ.

18

Българин

преди 6 години

А защо трябва да ни занимавате с този "красавец"? Има много по-умни, способни и красиви български деца!

17

Анонимен

преди 6 години

Лъжи, комуниста, да почнеш работа на по-високо ниво в банка се иска вуйчо-владика или комунист! Готов ли е пред полиграф да каже, че не е ползвал протекции на майка си!

16

Анонимен

преди 6 години

Sina na komuniskata za4eva u4i v usa i na ninova v usa vse u desno milite deza na roditeli bkp

15

До № 14

преди 6 години

Добре, но техните престъпни родители искат да предадат България в лапите на Русия и на сатрапа Путин. Дечицата обаче са в Англия и Америка. Гнусни *** са това комунистите.

14

Анонимен

преди 6 години

Това, че гледат на запад, говори че тези хора имат идентичен тип мислене от типа имаш пари-пращаш го да учи някъде, където се смята, че има добро образование и те така. С нищо не се различава от мнението на обикновения българин, който смята западните държави за "цивилизовани" и държи да се впише в тяхното общество по всевъзможни начини. Честно казано, нямам нищо против момчето, но от прочетеното ми създава впечатление на безличен и безинтересен, обикновен човек от системата с малко повече пари.

13

Анонимен

преди 6 години

Aбе на тея престъпници дечицата до един все на запад гледат. Ей го и тоя хрантутник в Лондон бил. Как пък един не отиде да учи в Москва или в Хавана?

12

Анонимен

преди 6 години

"Не съм член на БСП, мога да кажа, че моите възгледи са по-скоро десни, отколкото леви...е тя бсп е дясна, как да имаш леви възгледи ?!По принцип не симпатизирам на партии, симпатизирам на идеи и на личности",..тука си в грешка. идеите, по дефиниция, идват от партиите, но пък е ясно, че си инструктиран да лансираш като млад човек- мажоритарните избори на славчо-дългия - новото "тайно" оръжие на дясната бсп.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате със сина на идиотова? Той с нещо важен ли е? Жегата май ви е изпекла мозъците, каква новина е това?!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Това момче ,показва. ,че соцолизъмът не чак толкова заразен и не се предава по наследство!Който мисли и има акъл в главата ,успява!А най лесно се обвинява!

9

Анонимен

преди 6 години

В Библията е казано: "Лошо дърво дава лош плод. Не може лошо дърво да даде добър плод. Лошите дървета ги отсичат и хвърлят ги в огън."Няма нужда от повече обяснения.

8

Анонимен

преди 6 години

Глупости, комунистическо връзкарче.