26

.

преди 6 години

А данъци дали плащат, как мислите ?

25

Не, не и не!

преди 6 години

Чалгата не е музика, а манталитет. Когато разбера, че някой е почитател на чалгата, моентално го поставям под карантина! Досега не съм сбъркал в преценката си, факт.

24

Анонимен

преди 6 години

То затова и стана Чалгоморие и привлича само деградета.Нормалните българи почиваме в чужбина защото, наистина искаме да почиваме а не да ни залива простотия от изброените чалгаропитеци и техните "почитатели" от всяка крачка.Такива като тях свалят нивото на туризма у нас.

23

Анонимен

преди 6 години

...гаАзис работи изключително за ромската диаспора зад граница, като Германия, Белгия и Швейцария...

22

Валентин

преди 6 години

Така като гледам,фолкзвездите би трябвало месечно с данъците си да спомагат за един нов боен хеликоптер или както казва Бойко -това са коледните на пенсионерите ! Дано и НАП мислят като мен !

21

Анонимен

преди 6 години

не е луд ,който изяжда зелника,а който му го дава.

20

22 сантиметра

преди 6 години

а, така, наливайте вода на новите ***, да стават моделки и певици

19

Анонимен

преди 6 години

Има чуждестранни изпълнители които изкарта същите пари само с един концертВ България музикалния бизнес е недоразвит и трудно един артист може да вземе мноог пари за един концерт

18

Анонимен

преди 6 години

..... а естественото развитие на фолкора е точно този, който се случи в Сърбия - традиционни мотиви и мелодии смесени със световни трендове в световната музика през годините - диско, евро денс, хаус и т.н. А не музика по руски и френски образец, пълно обезличаване.

17

Анонимен

преди 6 години

Има и чалга - цингания, има и попфолк - поп музика с фолк/етно мотиви. Да не се слага всичко под общ знаменател, защото има страхотни песни, проблемът е когато човек има предубеждения и предразсъдъци. В Сърбия за справка, техния фолк е наричан ЕСТРАДА, нашият проблем е 1. Близо до Турция/Анадола сме; 2. Получи се вакум, за което е виновен Живков с неговите забрани за естественото развитие на фолклорната ни музика, като музика, характеризираща българския народ и неговата идентичност.

16

Анонимен

преди 6 години

Още от времето на траките е тръгнало разложението и чалгата. За справка - вакханки, оргии, плюскане, пиене. После идват римляните и ги попиляват, но пък при римляните разложението продължава и стига до още по-низки нива - Калигула и т.н. След това идваме ние, хуните и въвеждаме малко ред.

15

Поп Грую

преди 6 години

До Така е"Чалгата е огромен бизнес и за това е " виновен" Митко Пайнера..."================Не, бъркаш! За това е виновно населението от ниЗко образовани питекантропи, вегетиращо в Територията bg. Mного внимавам да нямам деца, защото не искам те да живеят в тази септична яма, да работят за изeдници и да живеят мизерно! Всеки стил, всеки ритъм, носи свой дух, но чалгата разнася смpaд!

14

Така е

преди 6 години

Но 67г. съм и слушам само рок от 60-70 г. няма да изреждам.. Слушам и хубав мелодичен метъл , без тия дето *** като че ли ги е настъпила овтомобилна гума.Е какво , и аз ли съм някакъв.....Чувал съм само няколко имена от чалгата , това не значи че трябва да плюя по тези хора.Чалгата е огромен бизнес и за това е " виновен" Митко Пайнера, а не Слави ,както някои се мъчат да ни внушат. Сега е демокрация и никай не маже да ни накара да слушаме Изкарай Гано ***....

13

Отговор

преди 6 години

До ИЗВОДЪТ От къде си сигурен че на запад никой не се интересява от чалга?Много си ограничен.

12

varg

преди 6 години

*** off

11

Неслушаща чалга

преди 6 години

Никога не съм слушала чалга.Никой в моето семейство не ми е казвал какво да слушам и какво не.Въпрос на вкус.Аз се примирявам, че има хора, които харесват чалга.Примирете се и вие, че има хора с друг вкус.

10

Анонимен

преди 6 години

AMI VMESTO CALGA GLEDAITE I SLUSHAITE BOMBETA RITON,ASKO HEZA,MARA ILIOVATA GARAFA I RED DRUGI SVETOVNI ZVEZDI,KOITO PECELIYAT PO 200 000 EVRO NA VECER V BRODUEI I GOLIVUT.

9

сминдух енд чесън

преди 6 години

Нормално ,все пак свирят и пеят на В групата от народонаселението.

8

манипулации

преди 6 години

До хубава музикаАбсолютно вярно ! Сещам се за приказката за голият цар ! Тогава двама шивачи втълпяват на царя и хората от царството ,че само умните хора могат да видят дрехите които те шият за царя ! В действителност те не шият нищо ,а царят и другите от страх да не ги помислят за глупави казват ,че виждат дрехите и те са много хубави ! Само едно дете казва - ааа , царят е гол !Същата работа е и с чалгата ,втълпява се на хората ,че само неграмотни и необразовани слушат чалга !

7

Гюбеците бейй

преди 6 години

Всички обичат чалгата, но за жалост повечето фенове са двуличници!