6

Р.Р..

преди 6 години

Оказва се ,че другия доставчик на хлор и флуор /и тяхните вредни съединения / е минералната вода.... Там където хората използват /живеят/ минерални води /много хлор и флуор/ средната продължителност на живота е по ниска...

5

пазете си хотелите

преди 6 години

Миналата година снимахме СПИН вируси в басейни токсицирaни със AIDS 2012 спец отрови.Подобни бяха засечени и в джакузита където вместо да сменят редовно водата били съветвани да не сменят водата но редовно да купуват и добавят хлор токсични препарати.При джакузита убиването на опасни развъдени хлор активни зарази става с морска сол .мед мафията експериментира различни спец отрови с цел масово поразяване на милиони със СПИН като направи това срещу Украйна и Руската федерация.

4

Пазете си хотелите

преди 6 години

Не бива да с е ползват хлор токсични бойни отровни вещества в басейни с гореща изворна минерална вода.ХИлядо годишния опит от лечение с минерални води подава че водата не търпи хлор токсични отрови. При температури над 30 градуса тежко токсични биогеохимични разтвори проникват през кожата директно в телата на къпещите се.НАгло корумпирани служители на МИнистерство на тн"здравеопазване" често неправилно принужават собственици на басейни в хотели с горещи минерални извори да слагат хлор

3

Анонимен

преди 6 години

Хлора и флора са причината за блокиране йодообмена на щитовидната жлеза...това е причината за всички проблеми на ,, развитите'' общества...намалява фиртилитета/от там и в всички тези държави пада раждаемоста/..имунната система отслабва..наддаваме на тегло... всички проблеми с психиката... и т.н.

2

Анонимен

преди 6 години

До dobreтам има уран,е понеже е тежък метал,натиска хлора и той се утаява. питайте хасковлии. на тях им казаха,че не е вредна водата. те свикнаха,скоро и ние.

1

dobre

преди 6 години

ami v pitejnata voda?