13

Слава

преди 6 години

Първата и втората световна война донесоха милиони жертви за освобождението на огромни региони от Азия от проникващи опасни създания вкл исключително жестоки..Милиони убити съветски войни все още пазят огромни региони вкл цял Китай от опасни създания ..

12

Анонимен

преди 6 години

До 8 и 9, който е един и същ. Учудваща тъпотия струи от мечтите ти! Как си го представяш това? Да нападнат Русия с нейната чудовищна ядрена мощ? Китайските генерали до един са чели Сун Цзъ. Значи според теб, ще нападнат Русия, а ще оставятМонголия с нейните 3 млн души на 1.5 млн кв.км с несметните се подземни богатства? А Казахстан? Узбекистан? Киргизстан, богатия на нефт и газ Тюркменистан? Ти въобще сакъла как си? Китай и Русия още дълго ще са съюзници! Двете страни са в конфликти със САЩ!

11

Анонимен

преди 6 години

Само като видя с ква камера снимат вожда и няма смисъл повече :) Пълни очи ...празнИ кореми.... парад тип СССР. Скука.

10

Йордан Геолог

преди 6 години

Георги Димитров Генерален секретар на КОминтерна Лично освободи КИтай СЛед като бе отровен в София 1947 година издържа всички испити след смърта и бе помолен да въстанови БОжия свят до Китайско море.

9

Анонимен

преди 6 години

Мирът ще настъпи скоро и трайно .Това ще стане когато Китай влезе официално в Сибир и го завладее.За сега територията е с много китайци който произвеждат и продават свободно.Руснаците купуват и гледат , но не реагират китайците да си плащат такси и данъци на руснаците, просто несмеят.Процента е с хиляди пъти в полза на Китай.

8

Мнение

преди 6 години

Леле мале.Един милиард въоръжени с такава техника и по една тояга за всеки клучай и с Русия е свършено.Путин трябва да знае не САЩ, а Китай ще унищожи Русия.

7

Анонимен

преди 6 години

до4 ние сме колония на Русия. Забранено е самостоятелно производство,80% смезависими в енергетиката. Забранено е производството на по високи количества от частници в земеделието и фермерството. Можеш да си свиеш цигара , но производство неможе. МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИШ РАКИЯ , НО ДА ПРОДАВАШ Е ПОЛУРАЗРЕШЕНО. Частната практика е полупозволена Във всяко министерство отчетите и статистиката отива и в Москва Ежеседмично се докладва в Руското посолство.- КОЙ РАЗБРАЛ ,РАЗБРАЛ

6

Анонимен

преди 6 години

ТЯНАНМЪН ЩЕ ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА ПОНЕ 100 ГОДИНИ.

5

Анонимен

преди 6 години

На този китаец с име Джошуа ще мчу продухат ауспуха.

4

Анонимен

преди 6 години

НИЕ ЗАТОВА ЛИ СТАНАХМЕ КОЛОНИЯ.

3

Анонимен

преди 6 години

Кой то невярва за колониите, да провери за СУРИНАМ,УРУГВАЙ, КАМЕРУН.

2

Анонимен

преди 6 години

ВИНАГИ СЕ ПРЕДПОЧИТА КОЛОНИЯЛНО РОБСТВО, ОТ ГЕРМАНИЯ ИЛИ АНГЛИЯ . ПРЕД КОМУНИЗЪМ

1

bolbov

преди 6 години

Чакам с нетърпение Другарят Си скоро и нас да поздрави на площад 9 ти септември. Да живее комунизма другарки и другари!