10

аман от терористи

преди 6 години

МНого тежки жестоки увреждания се правят и с милиони холограмни скенери подържащи масови убиици разпространявани от ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА.Залепени на предни стъкла вече с а увредили тежко много региони вкл до йоносфернат а охрана. монтирани на бандероли увреждат локални участъци ."Винетки2017" са комбинирани тежко терористични нагло престъпни и повреждат ноосферичната защита..

9

Горят земята скенери

преди 6 години

В Момента Околната среда с е уврежда жестоко и завинаги с нагло вредни скенери монтирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове жълти.НАгли престъпници принудиха стотици милиони водачи на МПС да увреждат 24 часа земята ни с включени фарове денем и нощем.ВЪпреки изричната забрана от ЗАКОНА.

8

Анонимен

преди 6 години

Ние отдавна сме с кръгова икономика. Дори кръгла. Нула . А тая госпожа едва ли разбира какво говори, но и е заповядано да го каже

7

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега, тази госпожа ми се струва, че е представителна извадка на човек, притежаващ изключителни "меки умения" и никаква рационалност. Напоследък заради еропейската политкоректност такива ги нацвъкаха навсякъде из институции и министерства като ръководителки. Изглежда им писна да нанасят щети като обикновени чиновнички и решиха да им дадат шанс някой друг да работи вместо тях, докато те се правят че разбират какво говорят...

6

Анонимен

преди 6 години

Кръгова икономика в смисъл? Европейски фондове --> Магистрали --> Заеми --> Още фондове --> Още магистрали --> Още заеми... Добре, че поне оня ламурунгер предния мистър президент се разкара, че можеше и да не ми издържи сърцето на толкова проЗЗЗтотия на едно място...

5

До 5

преди 6 години

Няма въпроси, но има очевидни заключения. Едно от тях е, че ти нищо не си разбрал и изобщо, много си зле.

4

Въпроси има ли?

преди 6 години

Куклата на снимката използва казионни думи, без да вдява какво те означават. Става дума за принципа на последователността. На немски Nachhaltigkeitsprinzip. Идва от горското, ползват го и в икономиката. Можеш да отрежеш едно дърво само тогава, когато следващото вече е израснало. Или можеш да свършиш една работа, само когато си приключил с предишната. Въпроси има ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Не ми е ясно що за жЕвотно е тази кръгова икономика, но за сега царува потребителската такава.

2

Анонимен

преди 6 години

Не е крокодил, папагал е, типичен представител на социалдемократичната школа полит-трегери.На времето имаше идеологически дисциплини, които произвеждаха комунистически полит-трегери, днес е същото само фразите са различни.Това са изключително вредни сноби от постсоциалистически държави или работническите среди на капиталистическите страни.

1

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тя, все повече си говорим за комунизъм! Няма как да ми обясняваш за "кръгова икономика" и да не се подготвяш за планова!