142

Крадат милиарди

преди 6 години

Борисов бе подставен на власт след уплашения от кражбите на милиарди Станишев.Борисов не с е уплаши,обратно по негово време даже бе създадено министерство на еврофондовете ../досега няма публикувани данни за десетки милиарди преведени от Брюксел към София з а финансиране н а корупционите обектчета.НА практика София прахосва десетки милиарди ограбени от хората тънещи в бедствие без пари з а оцеляване.Няма нито лев печалба за хазната от огромните ненужни обекти

141

Крадат милиарди

преди 6 години

Нагли престъпници на власт чрез приходната част на бюджета ограбват над 23 000 000 000 само за тази година..над 10 000 000 000 отиват за яко нагло корупционни обектчета подавани на партиини компаниики.

140

Анонимен

преди 6 години

Работниците внасят парички, за да могат близките им да плащат за скъпата некачествена стока, за заплати начиновници и милиционериза.... а червената мафия...ИЗНАСЯ! За офшорни зони и навсякъде, където се губят следите. Къде отидоха милиардите от КТБ, защо никой не смее да задава този въпрос?

139

Гастар...

преди 6 години

Коментирате простотии по болшевишки, Сталински, Брежневски. Пусто и дърво,некадърни ***!

138

INTERESNO

преди 6 години

A STATISTIKA ZA IZNASQNETO NA PARI OT BG KOGA 6TE IMA??

137

Анонимен

преди 6 години

300 млн. при 90 млрд. БВП.. невероятно. Палячовци..

136

Тони

преди 6 години

За да се развива една държава и икономиката й да просперира, първо трябва да има много добра образователна система. След това трябва да има помощ от държавата за млади , амбициозни и кадърни хора, за иноватори, хора с акъл и идеи. Трябва да има и дисциплинирана работна ръка и справедлива социална и данъчна система. Трябва политиците да мислят за държавата и народа. Сега , кажете ми, това в България как ще стане??

135

Анонимен

преди 6 години

За нас няма да има пенсии, споко.Не се пали така, ние трябва да помогнем на отечеството и да си отидем на 64 години

134

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ КОЙТО РАБОТИ СИ ВНАСЯ ЗА ПЕНСИЯ САМ ! НЕ ГО ВНАСЯТ В ПОСЛЕДСТВИЕ ДЕЦАТА МУ ! ГЕРБ И ДЕСНИТЕ ОКРАДОХА ПЕНСИИТЕ И СЕГА ИСКАТ ДА НИ ВТЪЛПЯТ ЧЕ ДЕЦАТА НИ ТРЯБВА ДА ВНАСЯТ ЗА НАС ! НЕ Е ВЯРНО , ДЕЦАТА СИ ВНАСЯТ ЗА ТЯХ СИ ! НАШИТЕ СА ВНЕСЕНИ ОТДАВНА И БИ ТРЯБВАЛО ДА СА В ПЪТИ ПО ГОЛЕМИ ! ОЩЕ ГРАБЯТ ТОВА КОЕТО ПОСТРОИХМЕ !

133

до 142

преди 6 години

Я стига глупости си драскал ! Това са глупостите на Герб, в голяма грешка сте и лъжа, Герберска лъжа ! Родителите им са работили цял живот и сами са си платили пенсиите и са ги изработили ! НАШИТЕ РОДИТЕЛИ СА СИ ИЗРАБОТИЛИ ПЕНСИИТЕ В ПЪТИ ПО ГОЛЕМИ ! Ние работим за ношите си ! , не за тяхните

132

Анонимен

преди 6 години

много от тях даже образованието не са си платили,ти искаш да внасят за родителите си.тарикатчета са

131

Анонимен

преди 6 години

нищо против да си купуват апартаменти,обаче тия които имат родители да внасят за техните пенсии.няма никоя социална система по света която може да издържи ако не се внася в нея.защо всичко да е на наш гръб

130

Анонимен

преди 6 години

купували апартаменти ама апартаментите са си техни а пенсиите на родителите им ги плащаме ние.ако 1 мил.са на вънка,поне толкова са родителите им тука.ония не внасят нищо в пенсионните фондове,всичко е от нашите доходи

129

Тони

преди 6 години

До възмутенЕ, тези пари могат да се разглежсат като индиректни инвестиции. Като се купи един апартамент, парите нали отиват в джоба на строителната фирма, и оттам съответно по каналния ред - данъци и такси за държавата, към фирмите за материали, инструменти, обзавеждане и т.н. Съответно държавата и строителните фирми могат да реинвестират придобитите пари в нещо друго. Проблемът е, че няма в какво да реинвестират. Не можеш да конкурираш Китай и Индия, факт.

128

Анонимен

преди 6 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГЛУПОСТИ ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ ИМ БИЛИ ХАРЧИЛИ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО, ОТ ТОВА НЯМА ПОЛЗА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО ХАРЧАТ ОТНОВО В МОНОПОЛНИТЕ ВЕРИГИ КОИТО НИЩО НЕ ПЛАЩАТ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, УКРИВАТ ДАНЪЦИ И ИЗПОЛЗВАТ НАРОДА КАТО РОБИ !

127

Анонимен

преди 6 години

ТОВА СА ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ НА БАНКИТЕ НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ ! ДЪРЖАВАТА И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ГАСТЪРБАЙТЕРИТЕ ! ОТ ТОВА ИМАТ ПОЛЗА ЕДИНСТВЕНО РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИМ, ДЪРЖАВИТЕ В КОИТО РАБОТЯТ И БАНКИТЕ ! ВСИЧКИ НАШИ ВРАГОВЕ ! ГАСТЪРБАЙТЕРИТЕ РАБОТЯТ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ТАЗИ СТРАНА, НЯКОИ БЕЗ ДА ГО РАЗБИРАТ ! ЗА ВРАГОВЕТЕ НИ И ПРОТИВ НАС

126

възмутен

преди 6 години

Ей омръзна ми от лъжи. Какъв инвеститор са?Парите отиват по техни лични сметки или в имоти. Никой не инвестира в икономика, компании и т.н. за да се води инвеститор! Така най-нагло се омаловажава приносът на истинските инвеститори, а после се чудим защо няма!

125

Az

преди 6 години

До АнонименLajesh be govedo, chisto ruska firma koiato ograbva Bulgaria bezobrazno. Dai danni che e na Rotschield. Cherveno govedo si.

124

здравно осигурен

преди 6 години

Здравна каса не може да покрива разходите по операции и взема на ръка 2000?Не се издава приходо-разходен документ под заплаха за още 400 лв. ДДСЧака ни живот на кредит, лихвите по заема растат и някой ден оставаш бездомен!Същото е по цял свят, но заплатите са достатъчни за погасяването на дълговете!

123

клетва

преди 6 години

До не трий мамицата тиДа ми изсъхнат ръцете, ако децата ми са гурбетчии и ме издържат!