15

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

И СА ПРОСТИ

14

Байфидан

преди 6 години

До 12 анонимник. Че какво му е на Ви ай ай, значи може да чете и на латиница - за разлика от други, които не знаят добре и българския.

13

БСП са гад.ини

преди 6 години

До блокиран на ***. Ами да ги сменим с кадри на БСП, бе, какво ще кажеш? Дай имена и ще видиш какво ще последва. То много лесно само да се плюе. А ти, тарикат, какъв си и какво си постигнал в жалкия си живот, като си тръгнал да квалифицираш другите. Кажи, бе червен раппон?

12

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Госпожа Ви Ай Ай, Калинката, г-жа Желева, Мария Габриелова - учила френски език, сега ще определя ИТ политиката на ЕС.Това е нивото на ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 6 години

Докато политицете продължават да се тревожат как ще се изложат пред чужденците, а не пред българския народ-надежда няма.

10

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРБ ВСИЧКИ СА НА НИВОТО НА ВИ АЙ АЙ.НЯМАТ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА И ЗАТОВА ТВОРЯТ НЕКАДЪРНИ ЗАКОНИ.

9

Анонимен

преди 6 години

КОРУМПИРАНИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ САМИ.

8

Анонимен

преди 6 години

Ви Аи Аи може да потърси помощ и от Ханку Брат. Ще го намери на протеста на МВР за по високи заплати.

7

Край

преди 6 години

не бихте назначили на работа човек който чете 7 като ви ай ай. ама при сегашната система тя ви пише правилата по които живеете. май вече сте свикнали.

6

Край

преди 6 години

добре платени излишни хора.

5

Стефанов

преди 6 години

"Диана Йорданова, прочула се като "госпожа Ви Ай Ай", заради начина, по който прочете римската цифра VII." - щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно. Такива са депутатите ни - имаше един Нубиец, срам ме е да изреждам останалите.

4

Анонимен

преди 6 години

липсва каквато и да държавност

3

Бай Иван

преди 6 години

Седя, чета, чешам по главата и се чудя за чий х** ги правят тия комисии. За 10 г. са правени стотици комисии за к'во ли не и накрая се пишат едни доклади и толкоз. От нюза ако имат време, капацитет и т.н. що не направят една проверка за всички парламентарни комисии правени за последните 3-4 г. и да кажат с колко пари са ни вкарали като данъкоплатци ? И дали е имало ефект поне от 1 ? Номер 1 е прав.

2

ognyanz

преди 6 години

"Председател на комисията стана депутатката от ГЕРБ Диана Йорданова". Далавераджиите от ГЕРБ ще разследват себе си. Електората да чака резултати.

1

Цецо

преди 6 години

Ха, какво ще разследва една анкетна комисия, толкова ли са компетентни тия депутати?!? Има създадени толкова много държавни органи, чието задължение е да разследват и контролират, нека те разследват, а не да се правят на разсеяни!!!