61

Анонимен

преди 6 години

Християнин съм, но започват да ми идват клетви наум! С ГЕРБ потъваме, изчезваме!

60

Анонимен

преди 6 години

Християнин дъм, но започват да ми идват клетви наум! С ГЕРБ потъваме, изчезваме!

59

вервайте му!

преди 6 години

На Румен Гечев особено много ги разбира нещата, зер той беше един от главните действащи икономически специалисти, в екипа на Виденов, потопили и удавили България през 1995-96.

58

Хайдееее,

преди 6 години

Юрууууш! Теглете заеми колкото си идкате. На оФцете редовно ще им стрижете вълната и ще ги плащате.Ааааа и някоя кожа,ако е останала,одерете!

57

Анонимен

преди 6 години

51 Ф- ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ТИ КАЖЕ, ЧЕ СИ ГЛУПАВ.

56

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ГЕРБ ВЗЕМА НОВИ 200 МИЛИОНА ЕВДРО ЗАЕМИ.ЗНАЧИ ВЕЧЕ ОТКРАДНАХА ОНЕЗИ 16 МИЛИАРДА.

55

Анонимен

преди 6 години

Т. Живков построи Национален Дворец на Културата !Б. Б. от Банкя го направи Национален Дворец на КОРУПЦИЯТА !ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!

54

Анонимен

преди 6 години

МВР - ПОВЕДЕТЕ НАРОДА срещу *** ГЕРБ !

53

Анонимен

преди 6 години

Герберасчета , из.роди мръсни ! 200 000 000 евро/ 400 000 000 лв./ нов заем за мигрантите на Меркел ! Синовете и внуците ни ще загубите ! Собственикът на ГЕРБ да емигрира в Турция или Германия ! Пощенския гълъб да отлита !

52

ИВАНОВ

преди 6 години

НЕ СЕ СТЯГАЙТЕ ТОЛКОЗ-ТОВА Е САМО ТРИК. СЕГА ТИКВАТА -СЛЪНЦЕ И ГОСПОД ЩЕ УДАРИ ПО БЮРОТО ,ЩЕ ОБВИНИ НЯКОЙ СЛУЖИТЕЛ /КАКТО С ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД/ И ЩЕ ОТМЕНИ С ГОЛЯМ ЗАМАХ ТОВА РЕШЕНИЕ ЗА ЗАЕМА. ТОГАВА ,ЩЕ ИМА ПАК РЪКОПЛЯСКАНЕ И ДОБРИ ОТЗИВИ В КОМЕНТАРИТЕ. ТОВА СМЕ ГО ВИЖДАЛИ СТОТИНА ПЪТИ.

51

Анонимен

преди 6 години

В един сайт четох,че парите са за ремонта на Бузлуджа!Можем да направим такова необосновано соц. Предположения!Колкото за заема,все едно да вземеш пари от ВС каса!

50

РОСЕН

преди 6 години

До Анонимен: Е,ВДИГА КРЪВНО ПРЕМИЕРЪТ НИ , КАК НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ. ВСИЧКИ ГО ГЛЕДАТ В ЗАХЛАС И ПЛАЩА ЛИ ПЛАЩА БЕДНИЯ НАРОД ЗА ПРИЩЕВКИТЕ МУ. ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ТОЙ СИ ТРАЕ ,КАТО БЪЛХА В ***. ДАНС-МАНС , ПРОКУРАТУРА - ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ ОТ БЕЗХАБЕРНИКА.

49

мнение

преди 6 години

в един друг сайт четох че заема е за емигрантите за нас остава удоволствието по изплащането му

48

Анонимен

преди 6 години

Колко бързо одобряват заемчета ,а,когато трябва да се Одобри Референдум излизат 20 "философи "и 10 комисии ,които ни учат ,че не било добре народа да дава акъл !!Демокрация ))))

47

до 39

преди 6 години

Спокойно това е само началото!!!!!!!!

46

анонимен

преди 6 години

Честито герберчета -с 5 години гратисен период.Значи ще го връщаме след 5 години.Сега ще го харчат а след пет години ахмаците ще го връщат.Да живее вожда и учителя на българския народ -Бойко Борисов -най кадърния държавник в историята на ъБлгария.Заблудени хора!!!!!!!

45

Андрешко

преди 6 години

Ха-ха-ха. Лъсно лъжливия *** на Тиквата с милиардите от контрабандата. За да се увеличат пенсиите и заплатите на полицаите се налага да се вземе нов заем...Преди изборите ви предупредих,че ако Герб вземат властта ще има нови заеми,но не ме послушахте и ето ви резултата.

44

Анонимен

преди 6 години

Тия депутатите никаква финансова култура нямат. Да вземат да минат едни съкратени курсове по финанси и икономика. Всеки знае, че като няма високи доходи, не тегли кредити, а затяга колана.

43

Анонимен

преди 6 години

През последните 7 години платихме 285 милиона за различните видове избори, та какво са сега 200 милиона?

42

Анонимен

преди 6 години

колкото и невероятно да звучи Марешки е нов играч и изглежда свестен, но хората, пардом овцете лесно се лъжат да пасат какво им се каже и където им се каже.