16

Анонимен

преди 6 години

До 16Ако говориш за себе си, съгласен съм. Като си нямаш понятие от материята защо изобщо коментираш?

15

Анонимен

преди 6 години

123

14

Анонимен

преди 6 години

До 13 "Отделно това, че НАСА купува руски двигатели не значи, че не може да си направи свой ... това просто смешно."Рядко *** човек, коментиращ тук.

13

Запознат

преди 6 години

Не се карайте, ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА!

12

Анонимен

преди 6 години

До 4С твоите позная бих си мълчал някъде в ъгъла.

11

Анонимен

преди 6 години

До до 6... в момента технологиите позволят да се изпратят апарати като Curiosity който да свършат работата без да се изпращат хора. Първо защото е по-безопасно и второ цената на проекта ще е в много пъти по-висок. Проблема е, че не науката реално движи нещата, а политиката. На никой в научните среди не му пука кой каква националност е, за това спорят само разни шушумиги в нета. Отделно това, че НАСА купува руски двигатели не значи, че не може да си направи свой ... това просто смешно.

10

Анонимен

преди 6 години

До до 6Мисията Аполо беше по-скоро политическа от колкото с цел наука. Целта беше да бият руснаците. Както знаеш по него време се води така наречената "Космическа надпревара" и в НАСА се наливаха невероятно много пари. В момента когато студената война свърши и Руската космическа програма общо взето беше прекратена бюджета на НАСА започна да пада. Това доведе и до спирането на совалките. В момента бюджета на НАСА е близо 80 милярда докато този на армията им блио 600...

9

Анонимен

преди 6 години

До 8Нийл Тайсън има достатъчно лекции по въпроса за такива като теб и е дал отговор на всичките ти въпроси. Препоръчвам ти да се запознаеш. Но предполагам е по лесно просто да вярваш в глупостите които разни психично нестабилни пишат в интернет.

8

Анонимен

преди 6 години

За доказателство ще покажат как космонавтите им светят в тъмното след "ходенето до луната" хахахахаха

7

до 6

преди 6 години

Ако американците бяха кацали на Луната, с това тяхно превъзходство, досега да са покорили и Марс! Защото науката и техниката винаги вървят напред. А не сега да чакат руснаците да ги качват в Космоса. И още нещо: с този фантастичен по показатели двигател Ф-1 досега трябваше да са лидер в ракетната техника, а купуват руски дигатели. Кво ще речеш по въпроса?

6

Анонимен

преди 6 години

Смешници с познания по физика от 4 клас и математика най-много до 8и седнали да ми говорят за кацането на луната хаха :) ще падна.

5

Анонимен

преди 6 години

До zeusТези като вас го срамят. Ако имахте поне малък акъл в главата да разберете всичките доказателства нямаше да се излагате като кифладжии. Никой в научния свят не го успорва дори Русия едно време , само вие които сте толкова боси в материята че ме е жал да ви гледам.

4

:-)

преди 6 години

:-) И да не забравят вратата на халето отворена,(като краварите), че от това течение знамето ПАК ще започне да се вее.

3

Анонимен

преди 6 години

Точно тази "легендарна" снимка си е откровен фалшификат! Първо, вижте осветеността около Бъз Олдрин, колко е неравномерна. А слънцето там осветява равномерно повърхността, защото няма атмосфера, която да отразява лъчите. Второ, зад астронавта се вижда хоризонта, който не е на повече от 10 метра зад него. Егати малката Луна! А в действителност, хоризонта трябва да е видим до над 1,5 км.. И трето, на какво е стъпил Армстронг, щом Олдрин е по-ниско от него. А фотоапаратът е бил на височината на гърдите.

2

Анонимен

преди 6 години

И като отидат там, ще намерят само двата съветски лунохода там. Всичко отанало е в студиото в Холивуд.

1

zeus

преди 6 години

Кубрик вече не е между живите, надявам се японците да отсрамят човечеството ;)