63

Анонимен

преди 6 години

Къде са далавери, джамбазчето и долен?Къде са да се изправят срещу ромските бабички? Аааааа, не били бабички, ясно защо ги няма.

62

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО СПИМ ? ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНЕМ ОТ ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СВОЕВОЛИЯТА И АГРЕСИЯТА НА РОМИТЕ.А ИМЕННО НПО КАТО БХК, ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО СА ВИНОВНИ ЗАТОВА.СЪБУДЕТЕ СЕ НЕПРАВИТЕЛСТВИНИТЕ ОГАНИЗАЦИИ , УБИВАТ БЪЛГАРИЯ, А НИЕ СПИМ.ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ БЕ ОФЦИ? ДА НИ БИЯТ ПОДИГРАВАТ, УНИЖАВАТ, ОГРАБВАТ, ИЗНАСЛВАТ .БХК ГИ ЗАЩИТАВА И СА СИЛНИ, НИЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА , ЗА ТОВА ПЪРВО ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА НПО, И НАЙ ВЕЧЕ БХК.

61

)))))

преди 6 години

В държавата, която живея след подобни инциденти ако въобще има такива действат спецчастите и то безпощадно.

60

ODESSA

преди 6 години

Аз съм във Германия от 20 години. Ти нямаш право да се правиш на ментор пред сънародниците си. Имахме държава като картинка. Сега като се прибера във България все едно, че виждам Мордор. Със разрухата и ***.

59

До 84

преди 6 години

На място съм където също има убйства, кражби и изнасилвания, но полицията и закона си върши работа. Знаем , че няма идеално място.

58

до 82

преди 6 години

Дано наистина си на добро място в чужбина, защото за съжаление не е така само в България, а и в "хубави" страни като Франиця, Швеция (европейска столица на изнасилванията) и т.н.

57

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли кое е тъжното, че държавата не защитава хората си. Не защитава тези които плащат данъци, работят, не крадът. Точно обратното не смее да направи нищо срещу една търтеи които само се плодят и са в тежест на обществото. ЕТО ЗА ТОВА И РЕД ДРУГИ ПРИЧИНИ, НИЕ ЕМИГРАНТИТЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!!

56

Гост+

преди 6 години

Не чакайте държавата да помогне тук. Ромите се научиха, че могат да бият безнаказано българи и го правят все по- агресивно и безстрашно. Това си е част от нашата демокрация. Нещо трябва да ги поуплаши за да престанат.....

55

anonimen

преди 6 години

razpravqli sa mi za CHochoolu kak postapil v podoben slu4ai i gospodata integrirani ne smeqt da se pokajat ot maxalata s godini

54

до 74

преди 6 години

Добре де, айде кажи една държава съюзник на САЩ, чието коренно население нараства и не е подложена на културно унищожение? Само слепец може да не види връзката от пълната доминация на САЩ и растежа на ислямизацията, културния упадък и гейските ценности.

53

Православен

преди 6 години

Гласоподавателите на Герб са неприкосновени, безплатно образование, безплатен градски транспорт, плаща ме им детски и майчински едновременно, народе????

52

Анонимен

преди 6 години

Хамериканците сътвориха това, докато имаше СССР и баланс на силите не е имало такива неща в България, не е имало ислямизация и населението е нараствало. Кажете ми фенове на американците една държава, "съюзник" на САЩ, дето не е в процес на етническо и културно унищожение! Англия, Германия, Франция, Швеция... от разпада на СССР и почти пълната доминация на САЩ в света, ето го резултата. Ако някой мисли, че всички тези гадости се случват, без позволението на САЩ е ненормален...

51

Молот ОФ

преди 6 години

Ако някъв ми набие детето бих го застрелял без да мисла !Не ми пука ром ли е или българо/

50

Анонимен

преди 6 години

Това е само началото и малко показно на това какво ни очаква в бъдеще, когато ромите станат повече от българите.

49

Чълмъ бей

преди 6 години

До До Чалмъ БейОктомври ще ходя на гости при приятели в Монтевидео (Уругвай) и ще ви разкажа впечатления въпреки че те се преселиха от Чикаго там преди 3 години ,точно поради същият проблем - **ната престъпност .

48

Анонимен

преди 6 години

Не се надявай брате, в днешно време ром да бъде наказан, е като шестица от тотото. Сам знаеш каква е вероятността...

47

Взмутен Гражданин

преди 6 години

След като се установи кои са извършителите и бъдат заловени, дали ще "паднат" по стълбите в районното... няколко пъти?

46

Я

преди 6 години

Избрахте едни медузи на власт, наречени Патриотичен фронт - КЪДЕ СА ??? Банкянските медузи - без коментар !

45

До МОЛОТО ОФ

преди 6 години

Аа, родната полиця, за която белите плащаме ги пази, еврог*йците ведната ще ни скочат, че им нарушаваме правата, виж те като убиват и ограбват българи по селата, това нямат против, ама ако е ром, това вече е друго нещо... Истината е, че не българи управляват българите, тия дето ги гледаме по телевизията, са само кукли на конци, затова за които и да гласуваме, промяна няма, защото заповедите идват от другаде...

44

До Чалмъ Бей

преди 6 години

Имаш право, макар че в Еквадор не са точно бели, но съм съгласен, че са "бели" що се отнася до отношението между хората. Има варианти, ама... като цяло работата не изглежда добре. Иначе да, Австралия и Нова Зеландия засега се държат, но това е, че не знаеш до кога... ако се преместиш някъде, което коства много усилия и дойде на власт няква като Меркел и като каже, решихме да внесем авганистанци да ви обогатят с културата си и готово...