10

Анонимен

преди 6 години

Защо тази дума се лепи на всеки неуспял в нещо? Камикадзе означава божествен вятър и последните, които действително са заслужавали да я носят, са някои от японските летци по време на Втората Световна Война.

9

Анонимен

преди 6 години

Как не ги е грехота да изпращат деца на смърт? Ама е така защото си нямат Мая Манолова. Нещастници!

8

Анонимен

преди 6 години

Мноо са прости! Са алах няма да им даде нищо за кецане щото са още малки.

7

Анонимен

преди 6 години

Това не са терористи. Това са просто деца, чиято натурална естествена среда е била разрушена от комбинацията между наличието на изкопаеми горива и евроатлантическа демокрация в излишък.

6

Анонимен

преди 6 години

Две деца-терористи- щели да се "детонират" на сватба,заподозряли ги и ги ликвидирали,защото щели да загинат примерно 100 човека.А какво да направим с нашите политици,които реално ликвидираха и депортираха не сто човека,а над 4 млн българи,цвета на българския народ,нашите деца и внуци? Ще им го простим ли? Кое ни е по -мило и скъпо-настоящето и бъдещето на децата и внуците ни,или продажните и престъпни некадърни политици,управляващи БГ след 1989г,водещи ни към Евроарабския съюз? БАСТА!

5

До циник

преди 6 години

Евала, как си? Вземаш ли го в дyпитy!??Разбрах, че вашата началничка Фрау Меркел била наредила всички мъже на територията на Федеративната Република да го вземат иззозаде, за да подсигурят при нужда необходимия комфорт на личните и гости - бежанците от "Сирия"! :))

4

Истината

преди 6 години

Въпреки, че е вероятно не всеки мюзлюманин е камикадзе, то абсолютно всяко камикадзе е мозлюман! Смятайте....

3

Циник

преди 6 години

"Били по-млади от 15 години..."Най-накрая точен израз!!!За нормални деца , правилният израз е "по-малки от...", за тези - по-млади е точно!

2

Анонимен

преди 6 години

Още едно потвърждение на тезата за т. нар. "акселерация". По-добре, че са им плиснали мозъците.

1

Анонимен

преди 6 години

Това не са деца.Просто терористи.Деца спират да бъдат на 4-5 години.Тогава отрязват първата глава.Първо на кукла,след това на различни животни ,след това на човек.Биха гръмнали и вас.После ще крещят алах акбар ще ви пуснат в техният си талибански канал в интернет.