5

тя

преди 6 години

Добре, че СПАСИ СОФИЯ ви каза това още преди 2 месеца, та се сетихте. ***, единствения град без нощен транспорт и до планината, въпреси че е на 30 мин път.

4

Анонимен

преди 6 години

ЦГМ да напечати билетчета по 1лв. защото 1.60 лв е незаконна.Докога ще се мотаят и скубят малко останалите редовни пътници в автобусите?

3

Зи

преди 6 години

Този автобус може да се пуска само в събота и неделя. През останалото време в 63 пътуват от 3 до 5 пътника. ВИЖ за 204 може да се помисли. Мол България работи до 22 ч. и служителите няма как да ползват колата в 22:02ч., а следващият е чак 22:30 ч.

2

ponti

преди 6 години

На Витоша има велотрасета, но по логиката на Фандъка и подопечния й ЦГМ до там трябва да стигна с личния си автомобил (чиито достъп е ограничен до планината в дните, когато почивам) или да ме пуснат с ...хеликптер.

1

ponti

преди 6 години

Ρекламата и пропагандата на ЦГМ е ясна. Защо обаче "журналиста" не пояснява дали ЦГМ спазва закона (а и толкова прокламираната политика за екологичност) да се качват велосипеди в автобусите? По закон е разрешено, но ЦГМ, и шофьорите на автобусите си го интерпретират по техен си начин... ЗАЩО? КЪДЕ Е ФАНДЪКА?? ИЛИ ОТ "СТРОЕЖА" НА ВЕЛОАЛЕИ И СИНЯ И ЗЕЛЕНА ЗОНА ИМА ПРИХОДИ, А ОТ ВОЗЕНЕТО НА ВЕЛОСИПЕДИ В АВТОБУСИТЕ ПЕЧЕЛЯТ САМО ПО ЕДНО ДОПЪЛНИТЕЛНО БИЛЕТЧЕ??? КЪДЕ ВИ Е ЕКОЛОГИЧНАТА ЛОГИКА?