11

Анонимен

преди 6 години

Нали има здравни книжки за ЕС.Значи каквото и да е, носиш си евра. Какъв е тогава смисъла от всички тези словесни каламбури. Като е човек в България най-добре да си звънне на джипито, ползата е много голяма.

10

Анонимен

преди 6 години

Пак е по-евтино отколкото в повечето европейски държави.

9

Анонимен

преди 6 години

Kak ne se naqdoxte we ???? Ako ako .... gospod gleda nali znaete

8

това съм го работил

преди 6 години

Само ще поясня - всеки турист в България си има здравна застраховка и ако се случи нещо разходите се поемат от застрахователя. Прегледи от по 85 евро... След това им ги връщат парите, дори по-тарикат туристите искат докторът да надпише - те дават 50% от парите а в Германия им връщат 100%. Отделно, ако са социално слаби или пенсионери и са боледували прекаленно много, им се полага още една почивка :)

7

Lux

преди 6 години

Тук в Люксембург, само влизането при лекаря, едно преслушване със слушалки, гърлен секрет и нормален оглед на пациент при вирусна или бактериална инфекция е около 59-65 евра. Така, че мислете какво пишете и какжа информаци представяте. Кажете какви са цените за тези услуги в Германия, Австрия, Франция и Италия и тогава кажете че било "солено". Поредната манипулация. Ако ги плащат българи тиш пари им е много - съгласен съм. Но западняк няма да се замисли да ги даде....средни цени са за тях.

6

Анонимен

преди 6 години

ФАКТ Е, ЧЕ ОТКРАДНАХА РЕЗЕРВА НА НЗОК 1.2 МИЛИАРДА ЛВ

5

Анонимен

преди 6 години

не бе, лекувайте ги безплатно, еле па "братушките", шот като ходите в руссия или насред европата ше ви лекуват бадява, ама токова ви е акъла! нема милост, всички под "ножа"!

4

МИСЛЕТЕ

преди 6 години

Много хора се възмущават на цените .Дори и да имаш Здравна Осигуровка , няма как да стане на Почивка .За това са Застраховките Живот , да не мислите че като сте на море или почивка Държавата трябва да премести Пирогов и Личните Лекари с Вас и Децата ви ?

3

Анонимен

преди 6 години

източиха за магистрали и метро ли, ами добре ама ти е кеф да джиткаш по магистралите със 150 в час нали кеф ти море кеф ти планина, за метрото няма и да коментирам ...

2

Анонимен

преди 6 години

Управлението на гепаджийте винаги излиза солено на мит'ряла!

1

Анонимен

преди 6 години

Дянков и ГЕРБ източиха здравната каса за метро и магистрали.