120

анонимен

преди 6 години

американците хаир да не видят гадове мрьсни

119

FAKE NEWS!

преди 6 години

FAKE NEWS! FAKE NEWS! Ислямска държава е репресивен и пропаганден инструмент създаден и финансиран от САЩ с цел установяване на новия световен ред!

118

Анонимен

преди 6 години

До Вазелинов: Ти азиатец ли си бе, тъпан? Щото българите по принцип сме европейски народ...

117

МАГИ

преди 6 години

АМА КАКВО НИ ГО СЪОБЩАВАТЕ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА! ЗАЩО ТРОВИТЕ ХОРАТА? КАЖЕТЕ ГО НА ТИЯ ДЕТО ИМ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ И НЕ ИСКАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА УМИШЛЕНО ТЯХ ПИТАЙТЕ ЗАЩО/!! АМА ЧЕ ПРОСТОТИЯ....

116

Вазелинов

преди 6 години

Ало, европейци лицемерни - скоро и Вас това ви чака !!! Стягайте си задниците, по-скоро ги отваряйте доброволно ! Бъдете толерантни ! Жу сюй....кво беше там ?

115

Коментатор

преди 6 години

Нечовешко. 😔 Съпричастност и справедливост към потърпевшите, загиналите и наказание за извършителите.😔😔😔

114

Анонимен

преди 6 години

ИД е съвременна измислица на великите сили,които финансират тамошни главорези за собствени цели.

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 126Запада събра и финансира зверове от цялсвяткой свят бе каскет - 2/3 от ИД са от бившите съветски републики.

112

Анонимен

преди 6 години

Повезето Язиди отричат етническото си роднинството си с Кюрдите, и то по религиозни призини, Язидите НЕ СА МЮСЮЛМАНИ, изповядват старинна религия предшествуваща Зороасризъма,До 7 век преди появата на ислама самите Кюрди са били язиди, зороастрианци, евреи преди да бъдат исламизирани

111

lek

преди 6 години

Креммлинските тролчета и под такава трагична новина бълват отровата си. Все Европа и Америка са ви виновни. Ако зависи от вас всичко живо в БИ щяхте да го издавите, избесите и изколите. Лично. Ама щом трябва да се бълва отрова срещу Запада мигом "***" стават мили жертви. Пфу, повдига ми се от вас. А я обяснете щом Запада е виновен защо джихадистите говорят руски?

110

Анонимен

преди 6 години

Да ги бяхте оставили да си живеят според техните си закони, а не да се опитвате да насадите демокрация там където не вирее.

109

555

преди 6 години

Брех! Това американците са големи сценаристи бре!!

108

Анонимен

преди 6 години

Супер са ползите който "демокрацията" на САЩ донесе там.

107

Грую Марулев

преди 6 години

А кумонистите в Белене са давали хора за храна на прасетата! Кое е по-хуманно? А те и сега са на власт.

106

Анонимен

преди 6 години

Бабангида, ти може да си от Африка, *** ние - не! Последните изследвания сочат поне 4 корена на произход на човечеството. Отделно люлката на европската циливилизацийка е точно тук - на балканите.

105

Себе си

преди 6 години

Пише ви се Добър (4), заради следната грешка. Поправете се: "сестрите си и баща си" на "сестрите й и баща й".

104

Анонимен

преди 6 години

Нали всяхте демокрация сред средновековните ценности? Няма ли пак да подчертаеете какви из.роди са Садам, Кадафи и Асад? Колко са изостанали, че не толерираха това възвишено общество? "Политическото инженерство" на някои западни политици доведе до това. Новите Зейфод БииблБроксове.

103

до 98

преди 6 години

Точно така. И съдържа "сури" - песни, Общо взето си е тананикал песнички. И защото е бил неграмотен - други са ги записвали. Освен това е бил и педофил, но защо се срамувате от религията си?

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 113Ти си псевдоисторик и слабограмотен муххльо. Турците сте диваци от степите на централна азия. Братовчеди са ви най-дивите варвари познати на човечеството след мюслеманите - монголците. А Европа е център на света и на цивилизацията. Колонизирала и ограмотила целия свят, включително вас. САЩ е дете на Европа. А единствения що-годе умен турчин Ататюрк е черпил вднъхновение от европейската цивилизация и така ви е свалил фесовете. Набих ли ти шамарите, муххльо? :))

101

Анонимен

преди 6 години

Когато в дадено общество мюсюлманите достигнат критичната точка от 20% няма връщане назад и започва същинската ислямизация! Немците като по-напредничави хора, са измислили много ефикасно нещо за унищожаване на заразата. Дейста като РАЙД за ***. Чрез това нещо успяха за няколко години да изтребят към 10 милиона души. Така че мюсюлманите да се замислят. Европа ще търпи ще търпи а накрая ще отвори ПЕЩИТЕ. Съоръженията са готови!