8

:) :)

преди 6 години

до 6наивник си друже, промит мозък. Тез бременните жени кой ги изби изгори живу в културния дом в Одеса. Десен сектор какво е , танцов състав с картечници.Избори в казваш честни за Потрошенко, народен избранник, чудно как в Крим референдума не е честен ...нещо двойни стандарти.

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА ти намери ли си скривалище от т.н. Народна любов или вече са те любили по освен начин? :)

6

Анонимен

преди 6 години

Терористът във Венецуела - служител в ЦРУ. Изненада, но факт!

5

Анонимен

преди 6 години

До БПФДобър опит, муррзилка. Порошенко е избран от народа с честни избори, а Янукович-мекерето в момента е в Русия в изгнание. Крие се там от народната любов :)

4

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са подивяли, имат пяна по устата и се чудят как да дестабилизират Европа и света. Не мога да разбера страна, която вместо да се опитва да помогне за благоденствието на народа си, само се чуди каква мизерия да свърши. Партията на регионите е финансирана от руснаците с цел дестабилизиране и разпадане на Украйна, а този дупедавец Манафорт е слуга на руснаците. Само че Путин не осъзнава, че в САЩ системата е желязна и предателите, служещи на чужди интереси, се ликвидират.

3

аз

преди 6 години

До АнонименКакво ли е свършил за 17 милиона?! 17 милиона?! От Украйна?! По времето на Янукович?! Каква ли услуга трябва да е свършил на Янукович за толкова пари?!

2

Анонимен

преди 6 години

Поредната изцепка на Дони. Тоя съвсем се оплете, като риба в руските мрежи.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако Янукович е ЛЕГИТИМНИЯТ държавен глава на Украйна, то аз съм президента на Марсианските Съединени Щати!