10

Пак ние плащаме!

преди 6 години

"Въпреки че световните лидери се ангажираха да сложат край на браковете при децата ... , ИНВЕСТИЦИИТЕ в тази посока остават ограничени."Или, казано с други думи, пак от нашия джоб ще излизат пари, за да се направи опит да бъдат озаптени педофилските щения на разни Чомбовци и Обонговци, а също и навирените опашки на пубертетки-ранозрейки, осоктели от мерак да станат булки колкото е възможно по-рано!

9

Анонимен

преди 6 години

Когато се омъжи, момичето в тези култури отива в дома на момчето и с това увеличава работната сила. Затова допреди век и половина в Русия са женили момчетата възможно по-рано, а момичетата - възможно най-късно. Освен това има и зестра.Свети Николай затова е свързан с даването на подаръци, защото чул разговор, в който бащата казвал, че ще даде дъщерите си за блудници, защото няма пари да ги омъжи. Свети Николай подхвърлил кесия с жълтици в къщата им и така спасил момичетата да са "сексробини".

8

Анонимен

преди 6 години

не правят нищо, защото ги е страх ... БХК веднага ще ги осъди за дискриминация на културен принцип

7

Анонимен

преди 6 години

Ами това е естественият ход на нещата, няма спасение.

6

Гост

преди 6 години

А въпросът действително няма как да бъде социален, тъй като в по-голяма част от тези държави, ненапразно наречени "развиващи се", детските бракове се сключват именно по икономически причини - финансово осигуряване на момичето, встъпило в брак, на неговите родители и роднини. За жалост, се наблюдава поляризиране на двата свята - единият, на овладени ресурси и икономически движения, другият - на стихийност в икономическите процеси, стабилизирани единствено от "социалните норми" и външните връзки.

5

АМАн от терористи

преди 6 години

кризата в Украйна бе предизвикана от забрана за омъжване на девойки когото име дошло времето .ТАзи пазена от богините на любовта и войната територия изисква девойките да с е омъжват когато цъфнат..А не като станат дърти кранти на 18 години подава важен охраняващТерористи предизвикаха остра демографска криза в БЪлгария като принудително задържаха БЪлгарските човешки майки до 19 години в училищата .Сега под надзора на педофилски камери монтирани чрез Борисов и Цветанов с милиарди ограбени от наро

4

Анонимен

преди 6 години

Всяко живо същество се стреми да се размножава максимално-това е първичен инстникт, заложен в гените на земните обитатели. Разликата между интелигентния и първосигналният индивид в това, че първият овладява инстинктите си и взема адекватни решения за живота си. Проблемът е друг-драстичното забогатяване на все по-малко индивиди и драстичното увеличаване на популацията от техни икономически роби.

3

онбашията

преди 6 години

продължавайте да гоните богатсвтво и просперитет, тия с по 5-6 деца ще ви вкарат в пътя.

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Не само, че не сме богати, ами и "Новите българи" (авангарда на нацията) и те така се женят на по 12-13!

1

Анонимен

преди 6 години

И ние не сме от богатите страни