21

...

преди 6 години

Еми какво да направи, да я осъдят ли, като всичко му е изрядно на "инвеститора"? Нека Фандъкова да го спре!

20

Анонимен

преди 6 години

Искам и аз да съм кмет, ще раздам всички градинки!

19

Анонимен

преди 6 години

Когато дойде СЪВЕТСКАТА АРМИЯ В БЪЛГАРИЯ / ЛОЗУНГА БЕШЕ ЧЕ ВИ ОСВОБОЖДАВАМЕ ОТ ФАШИЗМА/ В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ МОНАРХИЯ И БЕ З ДЕСЕТКАТА НА БОГАТИТЕ В ЕВРОПА.МОСКОВЧАНИТЕ ПОЧНАХА ДА ГРАБАТ ОТ СЕЛА МАГАЗИНИ ОТ ГРАДОВЕТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НАСТАНА ЯКО КРАДЕНЕ.. ПОСЛЕ СЕ ЗАБРАНИ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. ОТНЕХАСЕ ЧАСТНИТЕ КАМИОНИ РЕИСОВЕ ФИРМИ ВСИЧКО В ПОЛЗА НА БКП И КПСС. ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ УСТАВА НА БКП

18

Питам

преди 6 години

До Tangra 8 Абе приятел в Сидни за всеки строеж ли има референдум? Хи , хи.и.

17

Анонимен

преди 6 години

Курнелиоооооооо обясни на хората защо им вземхате имотите!

16

Анонимен

преди 6 години

Проблема се корени далеч в миналото. всичко опира до това, което направиха жалките комуниста, а именно да вземат насила имотите на хората. Това е в основата на сегашните проблеми, завещани от престъпната партия БКП/БСП. Ходете гласувайте за тези *** пак и след това ревете.

15

Иван

преди 6 години

Добре че бяха имотите на баба и дядо, че българина да стане псевдо баровец.... Проблем в България е че Бай *** иска да забогатее от раз, и не се спира пред нищо, дори и пред това че оставя кварталите без въздух. Жалко, много жалко ! Един ден много хора ще съжаляват за това което са направили но ще е късно, тогава и парите няма да помогнат !!!

14

дедовото

преди 6 години

Това за пореден път показва,колко порочна ,*** и себична е политиката и политиците в БГ!Това нещо в Младост наречено кмет подчерта дебело с това споразумение,че не се работи за хората,а за интересите на шепа лица.Дали е корупционна тази сделка не знам,но такова е усещането за нея.

13

Учен

преди 6 години

Всичко в тази държава е далавера - аз на тебе, ти на мене. Б.Б. даде пример с НДК.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато са строили тези блокове, които смърдят, дали са питали собствениците на съседните имоти дали искат до тях да има китайски стени?! Селяни, пришълци, отивайте си по селата! Вие в Младост сте пришълци и трябва да си идете по селата и паланките!

11

Bonto

преди 6 години

Не знам защо се смята, ме един кмет е нещо велико? Поне на документи той е просто администратор, който управлява своята си администрация. И той трябва да спазва закона и точка.Щяла да спира строежи разбираш ли... ако инвеститора отговаря на закона ще ми спреш оная работа да се вее. Ще те скъса от съдене и пак ще построи каквото са му разрешили.Сега тва, че има кметове дето се мислят за господ и че някой им разрешава да се държат така е друг въпрос

10

Анонимен

преди 6 години

До TangraТова са пълни глупости които говориш.

9

Цецо

преди 6 години

Скроиха й шапката

8

Tangra

преди 6 години

В един град като Сидней не може магазин да отвориш без целият квартал да е съгласен, камо ли да строиш блок. Целият град е от къщи с градинки и е уникално красиво. Младост е един бетонов кошмар в който живееш над главите на хората бориш се за паркомясто и умираш като скот за съжаление затворен в твоята бетонова кутийка.

7

Анонимен

преди 6 години

До 5Тя няма какво да направи след като всички закони са спазени от инвеститора.

6

Друг

преди 6 години

По-скоро ние често бъркаме неморално с незаконно. Няма как (или поне няма да е евтино за общината) да спре строеж който отговаря на текущите закони.

5

Анонимен

преди 6 години

Ясно беше като бял ден, че тази блондинка ще излъже избирателите.

4

Анонимен

преди 6 години

В правова държава не могат незаконно да се спират строежи! Ако има обществен интерес да не се презастроява Младост нека да гласуват закон частните земи да се национализират, а собствениците да бъдат обезщетени!

3

Анонимен

преди 6 години

Много фурнаджийски лопати. Нашенският морал - днес така, утре иначе, вдругиден - всекък.Едно общество без принципи и правила доникъде не стига.

2

Анонимен

преди 6 години

Тази женското_на_гъсоците е постановка на ГЕРБ. Видяха, че се разклащат в Младост, избраха си най-корумпираната и най-не_много_умната, лансираха я и нарочно загубиха изборите. Сега тази ще се компроментира тотално и ГЕРБ ще се върнат на бял кон като спасители.