35

nina

преди 6 години

Изпаднахте ли в немилост, г-жо Павлова? След като Ви оставиха самостоятелно да "оправяте" пътища и саниране и се установиха нередности там? Не се ли "усетихте", та и сега продължавате по същия начин? Е, ББ Ви приземи. Дано сте почувствали знака.Що се отнася до това, че сте доволна, защото имате друга работа...ами, след като свършите "същинската работа" - търсете си друга, защото, предполагам, няма да се намери място за Вас в кабинета на ББ!

34

Анонимен

преди 6 години

Авторитарен режим. Точно това е управлението на ББ. Аз направих това, аз онова, аз смених времето днес... Дано тия които го избраха не съжаляват вече.

33

Анонимен

преди 6 години

Батко Буби обича паричките, а НДК е сладка хапка днес, милиони са отпуснати за "усвояване". А Батко "усвоява" от 15 години. Опитен е и веднага в защитил извора. Обичаше Свинетка, даже роман изкараха, но с него и куче не може да живее, и май я разлюби. Парите са по-силни от любовта при Батко. А най-силно е отношението му към властта. Ето защо живее като къртица, сам, с огромни охрани, броейки колко милиарда вече е изнесъл. И в пълна параноя. Днес може да му просветне за ново решение, ще видим.

32

гейчо

преди 6 години

БОРШОШ ВИДЯ КАКВО СТАНА ЛАЗАРОВ И ВЕДНАГА КЛЕКНА НА БАТЕТООТ СДС ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ПОЧНАХА АТАКА СРЕЩУ ГРЕББАТЕТО ИСКА С ЕДИН КОРШУМ ДВА ЗАЕКА ДА ОТСТРЕЛЯ.ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ПАВЛОВА И ПОДЧИНИ СДСОТДЕЛНО И ЦВЕТАНОВ Е ПЪТНИКЕ ТОВА Е ВЕЛИКИЯ ОСТАП БЕНДЕРПОЛИТИКЪТ НА БАЛКАНИТЕ

31

не съм от тях

преди 6 години

Сутрин уволняват , вечер назначават.Няма единомислие , няма обсъждане - начин на работа и поведение на ГЕРБ. Хаос !

30

Анонимен

преди 6 години

Ако решение на един министър е НЕАДЕКВАТНО и НЕПРАВИЛНО, на мястото на този министър се назначава друг, или министерският съвет подава оставка.Когато министър-председател произволно променя решения на министри и решава вместо тях - управлението е ТОТАЛИТАРНО, и се нарича РЕЖИМ!

29

Анонимен

преди 6 години

Добре де, Свинетка на кое ще бъде министър сега? От къде ще краде тази натъпкана с мас жена? Батко ще я пожали или изгони? Май няма да я гони. Баси премиера, баси правителството и цялата му свинска работа!

28

socialen

преди 6 години

Прокопиев се е скарал на Борисов и Борисов веднага е възстановил Боршош на поста от страх.

27

socialen

преди 6 години

Тя и екипът и кво работят?

26

Боже!

преди 6 години

Поредната родна предубеденост! Боршош ще лъсне скоро с далаверите си! Това няма нищо общо с това дали ни е симпатична Лиляна-тя е просто по- умна от шефчето си!

25

НД на Кратуната

преди 6 години

Бойко ще обедини министерството на културата и министерството на туризма в едно ново министерство на културизма.

24

Анонимен

преди 6 години

До това беше май обидно 29 БОЖЕ КОЛКО СИ ПРАВ!!!!!!!!!!

23

Свинята Павлова

преди 6 години

Госпожата благодари от сърце, че публично я унижиха и натриха носа. Тая съвсем си разтвори бузите.

22

Анонимен

преди 6 години

Добре, че бай Тошо построи НДК-то, че да посрещаме европеснопойците. И АЕЦ Козлодуй за ток за НДК-то. Сега герберите се опитват да го боядисат, но голям зор виждат. Има още много зулуми за вършене. Вече уредиха да внасяме руски газ от Турция.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25А пари за чантичка после откъде?

20

Анонимен

преди 6 години

Все са доволни. Кукли на конци, а кукловодът е Карабас-Барабас - шефът на цирка. Това е фюрерска партия.

19

Анонимен

преди 6 години

КАКВО УНИЖЕНИЕАКО ИМАШЕ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО, ЩЕШЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА

18

Анонимен

преди 6 години

Да , всички знаем каква и е другата работа - като на другите от управляващата групичка на ГЕРБ , да назначават "верни" хора , а те се издъват яко и после гафовете им трябва да се замазват, най- смешното е , че уж се противопоставят на БСП и водят страната към европейска реализация , случаят Борош говори за друго - гарван , гарвано око не вади ! Но тук останахме "правилния матрял" , в Англия вождът им пелтечеше пред зададените му реални въпроси

17

TURK

преди 6 години

СИЛНИ СТЕ НА ПИСАНЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ,АМА ТОЙ БОКО ВИ ГО КАЗА ЧАК ОТ АМЕРИКА-НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ СТЕ.....ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ ПРАВИТЕ КАТО ХОРАТА.....ОТ СТРАХ ОТ ТОВА ДА НЕ ЯДЕТЕ БОЙ ОТ ЕДНИ НЕЩАСТЛИВЦИ

16

TURK

преди 6 години

2 ПЪТИ ПОДАВА ОСТАВКА,3 ПЪТИ ГИ ВРЪЩАТЕ-НЕЩАСТЕН НАРОД,,,,, НЕ. ЩАСТЛИВЦИ