10

до 9-ти

преди 6 години

Причините за инфаркта на миокарда не са само пържолките и цигарите.Когато постъпих на работа имаше възрастен лекар патоанатом който каза,че през 1956-та година за цялата година в болницата е приет един пациент с инфаркт!И тогава е имало и цигари и пържоли.Стресът е убиец номер едно в днешно време.Това е горчивата истина.Не си ли забелязал,че непукистите които познаваш живеят по щастливо от другите?

9

до 4-ти

преди 6 години

Знаеш ли ти колко загинали има от такива дето мислят като теб?Сещам се за 43 годишният таксиметров шофьор ухапан от оса и загинал от алергичен шок на центъра на София!Аман от счетоводители които не виждат нищо извън монитора и калкулатора си!Виновни са софиянци,че още не са съборили НС затова,че ЕС е дал тези пари от няколко години и досега управниците нехаят за тях.Ама на тях не им пука -Вози ги НСО,охранява ги НСО и си имат отделна болница-не се виждат с обикновените хора!Затова не им дреме!

8

до 7-ми

преди 6 години

Ти мразиш не когото трябва!Защо сега не излязат всички софиянци пред НС и да протестират затова,че няма дори линейки в спешна помощ?Тук не става въпрос за пари заплати,храна,дрехи.Спешна помощ няма линейки!А и при болен с инфаркт не е само като да се дойде и да се закара в болница.В линейката трябва да има оборудване-монитор,дефибрилатор,перфузори,ЕКГ и други уреди,без които линейката е просто такси с легло!Виновни за това са не работещите в спешна помощ,а управниците и то не сегашните!

7

До номер 7

преди 6 години

Бащата ти можеше да не пуши и да не се натаралянква всяка вечер , нали ?А блъскаше ли тейко ти пържолки по време на постите ?

6

11

преди 6 години

Отлежават на някоя яхта физически. Иначе уш ги има...

5

Анонимен

преди 6 години

Ами сега трябва да ви осъдя за 2 милиона,че дойдохте след 40 минути и баща ми почина от инфаркт!Или да ви пребия,или запаля, или кажете кой точно да продължа да мразя? Гадове алчни!

4

Най-добрата фирма

преди 6 години

Направо КОМЕРС ЕООД да взима поръчката и да се свършва.

3

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазването в България е опасно за живота!!! ...от опитВМА са от най-некадърните

2

Анонимен

преди 6 години

Ако чакате тия *** от ВМА да ви оправят здравеопазването, значи сериозно ви хлопа дъската..

1

Момо

преди 6 години

Трябва време, за да се уредят нещата за правилните фирми с фиктивните търгове.