13

А кога?

преди 6 години

А кога ще има съд за косоварите - Тузла, Сребреница и Жепа? Що не почнаха война срещу косоварите?Сега САЩ да чакат международен съд от Италия, Германия и Франция за бомбите с уран. Италиански миротворци, умират от урана. В същото време американските войници са ходили в защитни костюми, предупредили са само англичаните от съюзниците.Не забравяйте, че и в БГ имаше "дружески" заблудени снаряди, а частиците от обеднения уран се пренасят във въздуха.Защо водата в БГ е с уран и алфа частици.

12

Муслим

преди 6 години

Нищо, като се наплодим ще си го върнем

11

Анонимен

преди 6 години

Ха! ООН имала имунитет от съдебни преследвания. Ти да видиш.

10

Балканист-виртуоз

преди 6 години

Екстра са си албанците !

9

трибунала в Хага

преди 6 години

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш, Блеър и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

8

Анонимен

преди 6 години

Защо жалите муслитата? Не сте били там и не знаете, че от обградената от сърбите Сребреница, през нощта са тръгвали малки групи резньовци които са клали из сръбските села. Сърбите разбират и поради това атакуват Сребреница. Защо се крие това? Защо не се каже за село Коневичи поле, което цялото е изклано от муслита, около 250 сърби, на самата Коледа. Жени с деца са скачали в реката да се спасяват. Муслитата са изклали и животните, всичко. Правилно са постъпили холандците! Отново двоен стандарт.

7

Хм...

преди 6 години

И каква отговорност, и то частична, ще поеме Холандия, че нещо не разбрах? Защо частична? Те директно са предали на сърбите тези 350 мъже, ПОТЪРСИЛИ ЗАКРИЛА при тях, обричайки ги на сигурна смърт. Не мога да разбера в такъв случай кому к..а са търсили там?! Нали уж са били в ролята на умиротворители. Едно е сигурно, а именно, че гузната им съвест ще ги осъди най-жестоко.

6

Соломон се спаси

преди 6 години

Та колко струва един живот на босненец ще разберете от съда в Хага. Ако е убит от сърби животът се остойностява, но ако е отнет от холандец от ООН, вече този живот няма цена. Евроатлантически цинизъм!

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВярно е! В Македония си намериха своят Иван Костов 20 години след нас. Поне груевски крадял по малко сега се сдобиха с лидер, който за дни ще открадне и разпродаде на безценица всичко заедно със суверенитета, ако предположим, че са имали такъв.

4

Наблюдател

преди 6 години

Пази боже от ООН убежище да търсиш!

3

Анонимен

преди 6 години

Вчера бях в Скопие!Не им завиждам на македонците,те наново трябва да обърнат глава или към сърбите или българите,както ги глава учи!!Не съм националист!Исляма се супсидира яко там!!

2

Анонимен

преди 6 години

Хората по тези земи още си плюят в пазвата като чуят сини каски. Точно безнаказаноста с която се ползват , защото са под шапката на ООН, води до престъпления. Има един документален филм за секс индустрията ,която се развива покрай базите. Масово си купуват момичета по на 13-14 години , секс , бой ,отвличания.

1

Анонимен

преди 6 години

Холандия са гадове. Никога не съм ги харесвал. Вечни врагове на България. Със сърбите сме водили много войни и сме се мразили, но в крайна сметка сме си наши балкански и православни народи. Отнеха ни Македония, на тях пък им взеха Косово. Каквото било - било. Между другото за сърбите няма Америка или Русия, а национален интерес!