19

Анонимен

преди 6 години

ne se vrschtsite

18

Анонимен

преди 6 години

Това е поредната статистическа лъжа. Като имащ опит на ГКПП казвам,че по ГКПП на българорумънската и гръцката граница никой не пита кой къде отива. Всички, идващи от Европа на ГКПП Дунав мост на практика идват от Румъния. Данните могат да са обективни единствено за аерогари и ГКПП на външната ни граница.

17

Кaк ходи нa почивкa

преди 6 години

бългaринa ?Зaписвa се към някоя фирмa,с плaтено спaне и евентуaлно зaкускa,вземa си сaлaмец и някоя консервицa,хлебец,кроaсaнчетa и вaфлички и не хaрчи нищо друго,вечер си стои в хотелa освен aко в прогрaмaтa не е включенa вечеря...пълно мизерно изкaрвaне,НО кaто се върне тукa кaто горд бaровец рaзкaзвa "Aз бях в Итaлия "

16

Анонимен

преди 6 години

235 хиляди пътувания (36%) с цел почивка и екскурзия. Доста малко ми се виждат. Почивките в България не струват и би трябвало почти всички почиващи българи да го правят извън България.

15

Тодор Николов

преди 6 години

... елате повече !!!

14

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди човек тука масовката руснаци, колко чист български говорят. Няма друго обяснение, защо така доблесно се хвърлят да защитават матушката, като плюят и на България и на "гейвропа" и на всичко.

13

Анонимен

преди 6 години

Пътуваме все повече към Испания, Германия, Италия...Аз глупакът си мислех, че пътуваме все повече към страната на победилия чекизъм Русия.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1И пак ще боядисват, което бай им Тошо построил.построил кайсии - нали затова му кърпеха чорапите, щото нямаше пари да се обръсне горкия

11

Анонимен

преди 6 години

До 5А защо НЕ пътуваме към расссия, като е толкова гадно в "гейропа"???щото путинопитека обича рассията, но за минимум 2 щайги рубли на ден :)

10

Анонимен

преди 6 години

къде отивате освен да бачкате,на екскурзия през крив макарон

9

Анонимен

преди 6 години

За съжаление не е само той. На последните избори около 1 милион от матряла гласува за ***. Още милион и нещо за шофьорите им от герб и към триста хиляди феодален вот за ДС агата от сарая. Робски, скотски народ. Само руслямците са по-зле от нас.....което говори много лошо.

8

Циник до 4 и до 1

преди 6 години

Ти ***...си от "червената чета" както предрече колегата с коментар 1! Вониш на ТКЗС от 2200 км. Ще берат ягоди...ще работят келнери....ти стой да подгъзуваш за няма и 300 евро на Гергов, и *** - ТЕ тайно...ако не и явно - те презират! Промита тиква - без надежда за излекуване!

7

Анонимен

преди 6 години

Слава на нискотарифните компании (знаете кои са) .. иначе тия проценти щяха да са едноцифрени всички :Д

6

до 4

преди 6 години

Ако е вярно това, което пишеш, това означава, че брането на ягоди и работата, като келнер в тези страни е за предпочитане пред слугуването на местните пребоядисани червени "капиталисти" за 400 лева. Пак пирон в байтошовата система, където нямаше бягане от мизерията, щото на границата се стреляше.

5

Анонимен

преди 6 години

А защо НЕ пътуваме към расссия, като е толкова гадно в "гейропа"???

4

до 1

преди 6 години

Пътуват напред-назад при бай Тошо нe лентяйстваха и не изнасяха капитали на запад. Половината от тия отиват да берат ягоди, а другата половина да станат келнери.

3

Хороший человек

преди 6 години

До Анонимен 1Пътуваме ама с еднопосочен билет. Щото в провинцията със заплата 500-600 лв. чисти, няма как да пътешестваш.

2

Анонимен

преди 6 години

А през комунизма дори не можехте да мечтаете да пътувате където пожелаете!Нали сме много зле... всяка година все повече хора пътуват по работа или на почивка извън България!

1

Анонимен

преди 6 години

Нее, не може да бъде. Това е лошо. Сега дежурната червена чета ще се спусне да обяснява колко е било добре, че по време на комунизма тея пътувания са били недостижими за обикновения човек. И как трябва да мечтаем за тея времена, когато към границата се гледаше през крив макарон. И пак ще боядисват, което бай им Тошо построил.