10

Бай ти

преди 6 години

А в Казанлък ония бандити , дето до преди няколко месеца бяха охрани по дискотеките, а сега са "яхнали" паяка по двама трима вътре и дигат всички освен техните аверчета и комбинки.. Кога ще предприемете мерки?

9

Анонимен

преди 6 години

Хихи сега се сетихте 10 години бай хуиец не ги виждахте , аз затова си ги биех тия с паяците.

8

Анонимен

преди 6 години

Своеволията на общините: Незаконни "паяци" и "скоби" ---И да питаме от 25г кое в България е законно?

7

ПЕРНИК

преди 6 години

В зората на Демокрацията , имаше напъни на Мафията да направи *синя зелена бембена зона* . Излязохме с винкели , Властта се оттегли позорно . Перник е Единствения Град в България без тези зони и без Частно Охраняеми Паркинги .Има Охраняеми Паркинги само в ЧАСТНИ ИМОТИ .

6

Неук с мнение

преди 6 години

Шефът на Общ. съвет в Казанлък в интервю учуден констатира: "..... че за съжаление наредбата, която приели противоречала на ЗДвП...".До тук нищо случайно няма , ще си каже всеки ако. Същият този не е юрист , практикуващ професията си.Хайде сега кажете, че не трябва да се започне проверка как си е взел дипломата и каква точно работа върши като юрист.СРАМ И ПОЗОРСЪЩИТЕ ТЕЗИ КРАСИВИ И УМНИ ЛЮДЕ ГИ БЯХ НАДЛЕЖНО ИНФОРМИРАЛ ( БЕЗ ДА СЪМ ЮРИСТ ) , ЧЕ НАРЕДБАТА ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗАКОН. В отговор - смях

5

Анонимен

преди 6 години

Научете се да паркирате където трябва и да си плащате . Като паркелате по тротоарите нека ви вдигат и слагат скобите. Аман от тарикати.

4

Анонимен

преди 6 години

PROKURATURATA NYAMA PRAVO DA SE MESI V RABOTATA NA KMETOVETE,ZASHTOT TYAH NARODA GI E IZBRAL.

3

Анонимен

преди 6 години

Всичкия държавен рекет върху хората с разни сини, зелени зони, платено паркиране, скоби, паяци, служебни абонаменти и т.н. трябва да се премахне завинаги. Щом се плаща данък МПС, значи това МПС може да се движи без ограничения. Държавата да вземе да си направи труда да осигури паркинги с достатъчен брой места, а не да се чуди как да рекетира и тормози хората.

2

Анонимен

преди 6 години

А защо ВАП, не се заинтересува за вдигането на местните данъци, по своеволята на герберските кметове дерибеи. Тивата им даде право сами да определат тезимданъци, и те се нассраха от алчност! Всяка годи а такса смет и имот е с 20% по-висока, както и данък МПС. И нищо насреща от милионите събрани данъци.

1

Анонимен

преди 6 години

Всички паяци и скоби за скраб! Всички които са ги поръчвали и купували да връщат парите! Ако не могат да ги върнат - принудителен труд докато ги изплатят!