12

Анонимен

преди 6 години

А това, че има реален ръст на икономиката също ли го вярвате, както и че ще има увеличение на заплати и т.н., при положение, че след 10 години икономиката ще е един град, а целият свят предстои да изпадне в тежка криза, която е най-вече криза на съзнанието, предизвикана от агресивният, гнусен капитализъм на западните елити и 0ли0френските им масонски триизмерни убеждения, заради които в следващите години мн хора ще умрат, от които и те самите.

11

ууупс

преди 6 години

Най-много фалшиви новини бълва Нова телевизия. Страшното е, че правят и фалшиви РЕПОРТАЖИ!!! ГЕНКА ШИКЕРОВА Е ЗА ЗАТВОРА!!!! АЛООО НОВА ТВ, ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ГНИЛИ ЯБЪЛКИ!

10

Анонимен

преди 6 години

А комбинацията от фалшиви източници на новини и политици-манипулатори като ББ и ЦвЦв е направо трепач! Направиха ни далтонисти с масовото облъчване!

9

Анонимен

преди 6 години

Още ли вярвате, че атентата от 11 септември в Ню Йорк е дело на терористи от близкият изток, защото най-големите терористи в света са масоно-илюминатският елит на САЩ и ЕС, които запалиха ислямският свят напълно нарочно!

8

Анонимен

преди 6 години

Обвиненията на новият крал на С. Арабия, че Иран, Катар и сега вече и Русия подкрепяли тероризма фалшива новина ли е, докато САЩ и ЦРУ стоят зад всичкият този сценарий в близкият изток и те създадоха и подкрепяха тероризма? Внимавайте, масонският елит на запада е на път да сътвори огромна глупост в света, от която всички ще пострадат! И нито Русия, нито С. Корея, нито Иран ще са виновни :D

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя дето слага минусите на двата коментара долу ще да е Наьо ПТицин или някой птицоподобен

6

Анонимен

преди 6 години

Да, мн хора започнаха да говорят истината и да разкриват мръсните масонски игри на запада, на който му предстои да западне, и измислиха термина "фалшиви новини", докато новините винаги са били манипулативни с цел конкретна настройка и нагласа в съзнанието на хората за по-лесен контрол и манипулация от елита.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя термин беше наложен от отвъд океана и сега сме длъжни всеки ден да четем подобни измислени статии. Защото някой плаща за тая пропаганда за т.нар "фалшиви" новини. Но в реалност това са новини които не се харесват на определени хора и понеже не им стиска да ги приемат им лепят етикета "фалшиви"

4

Циник

преди 6 години

...мда...и един от "доайените" на фейк нюз е настоящият преписвачески сайт!

3

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Само 8% от новините са на базата на действителни събития примерно катастрофи или природни явления! Всичко останало се съчинява в либертофонските лаборатории и реклманите отдели!

2

Додо

преди 6 години

Най-антибългарските, ислямолюбски и глобалистки медии в България са Нова телевизия и БиТиВи,

1

Анонимен

преди 6 години

Правилно,ето в тази статия видях фалшива новина!