4

Анонимен

преди 6 години

До УМЕН ГУЩЕРКакви шопи във Велико Търново, бе?Толкова ли си умен, че нямаш най-елементарна представа за регионалните етнографски групи в България? Прочети барем малко по въпроса.

3

Az

преди 6 години

Герберастките *** от ден на ден все по - отчаяно плюят по Радев. Това е ... когато един политик е на място всеки ден му скача рейтинга и такива дребни драскачи изпадат в паника. Да изреждаше всичко за което е виновен Винету мутрата , не помага , дори и като излъжеш накрая. Ние знаем кой е Еднокнижния пожарникар и кой е истински генерал !

2

Анонимен

преди 6 години

"коментар " 1 ЯСНО ПОКАЗВА какво представлява този сайт

1

Анонимен

преди 6 години

Промяната на Радев ражда своите плодове! Сигурност по руски, стабилност по Евразийски. Нека обобщим какво включи промяната до момента - хората мятат камъни по стъклата на други граждани, трепят се с юмруци като скотове, колят се, бият се с метални пръти, нападения на ежедневна база, изнасилвания, маниаци, ширеща се наркомания, разстрели, зулуми, страх, несигурност, смутни мутренски времена, безпътица, миерия, глад, държавата е абдикирала от задълженията си, пълна анархия, катастрофи! РАДЕВ !