12

Анонимен

преди 6 години

*** глупостите ... Баш заради епидемии и климата изчезват българите ... Или заради ниска раждаемост , много висока смъртност и още по-висока миграция ...

11

Наблюдател

преди 6 години

"Страната ни ще се стопи до 3,8 млн. души". За това отдавна /от около поне 10 год/ най-различни демографски институти в Света го прогнозират. Само че нашите демографи спестяват най-важната и стряскаща част, разпределението във възрастови групи. Защото срива в числеността на населението в България е и ще е от най-активната родупродуктивна група, която емигрира! Така че от споменатите "3, 8 млн души" основната част ще са възрсастни - стари хора! Тогава реално България няма да я има!

10

Анонимен

преди 6 години

Чернобил доказа, че природата разцъфтява при радиация. Флората и фауната се възстановяват.

9

Абсурд

преди 6 години

Заслужена съдба

8

Анонимен

преди 6 години

Може пък да има и освежаващ ефект. Я вижте в Чернобил и районите около него, където не живеят хора, флората и фауната прогресират въпреки радиацията.

7

Анонимен

преди 6 години

Дано някога има възмездие за продажниците,които стопиха Българсккят етнос през последните 27 години!

6

Анонимен

преди 6 години

Прогнозите за населението на България са напълно погрешни. Тези прогнози може да важат донякъде за българският етнос живеещ на територията на България, но ен и за населението на България като цяло. По принцип много скоро населението на България ще спре да намалява и ще започне бързо да се увеличава, като българите ще станем малцинство до 30-40 години. През 2100 година в България ще живеят примерно 70-80 милиона, от които около 1 милион българи.

5

Анонимен

преди 6 години

така е тази жалка скапана територия наречена булгария ще изчезне

4

пфффф

преди 6 години

скоро всичко ще се промени.системата няма да издържи на тежестта,създадена от фед и фамилиите.голямата депресия ще промени всичко много скоро.всичко ще рухне.пазете си златото.

3

Анонимен

преди 6 години

През 2030-та икономиката на страната ще е един град със сигурност, в провинцията малкият и среден бизнес ще фалира, там ще останат да живеят основно роми и пенсионери и гледката ще е страшна, сегашното управление на страната е на път да я довърши окончателно, докато повечето си вярват в някакво европейско развитие, ще ви свалят и последните кожи, хората нямат пари, не мислят да теглят и от банки, младите отиват в чужбина.

2

Лобита

преди 6 години

Как пък никога агресивният мутренски капитализъм в света и на върха на държавата не е виновен никога, където те се разбиха да крадат и да мачкат по-бедните, а работещите постоянно трябваше да запълват дупките оставени от политическият и масонски елит, нормално е населението да намалява, когато м/у елита на България и работническата класа разстоянието е милиарди светлинни години. Ако Българите имаха достатъчно високи доходи, това нямаше как да се случи, планът Ран-Ът си протича с пълна сила.

1

Анонимен

преди 6 години

Социалният антрополог Харалан Александров колко деца има?