145

Ердоган на дим

преди 6 години

"Великите турци" са измислили всичко, с което разполага съвременния свят, защото са "най-умната" нация и Аллахахахахах им го е дал отгоре :D :D :D... Я вижте колко неща измислени от българи, които се ползват всекиденвно... Електронен ръчен часовник, Компютъра, Ксерокса, автоматична скоростна кутия, 6-я сърдечен тон и много, много други... А вие кво правите само следвате сляпо корана и вярвате, че някой ще се спусне от небето и ще ви даде акъл или ще ви оправи живота... вие сте в 8 век бе...

144

ALLHU AKBAR

преди 6 години

До Анонимен41/ БЛЕНУВАЙТЕ СИ ТОВА НЕ Е ВРЕДНО ЗА ЗДРАВЕТО от МНЗ

143

Мухахаха

преди 6 години

Ето четете за "великите" турски войни. Приказката за тях важи с пълна сила "Идат като тигри бягат като овци". Давам линк да четете, какви "храбреци" са. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B8_%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0

142

Мухахаха

преди 6 години

Ето четете за "великите" турски войни. Приказката за тях важи с пълна сила "Идат като тигри бягат като овци". Давам линк да четете, какви "храбреци" са.

141

Анонимен

преди 6 години

Като се споменават арабите, да бъдем точни. Арабите ЗАПАЗВАТ в преписи старогръцките философски трудове, които са преписи и доразработки на по-стари египетски концепции. СОБСТВЕНИЯ ПРИНОС на арабите не е голям. Каквото и да имат, е в резултат точно на този им достъп до познанието на античността, а не защото те са особено "умни" и напредничави.

140

Българка

преди 6 години

До 100% TURKХубаво се хвалиш, ама всеки си пада на майстора! Да ти припомня ли как умря онзи Баязид, дето потопи в кръв България - в клетка като диво животно, развеждан от Тамерлан... Ама такива като тебе не четат историята, ами слушат какво им говорят в джа-мии-те...Пък този ваш нов султан Ер-до, дето ви върна 100 г. назад, нещо взе да припада, не можа да издържи постите, пък иска жени и деца да стоят без вода от изгрев до залез, като през 8-ми век...

139

Примирете се

преди 6 години

Няма ислям и християнство , има долари и всички на тях се кланяте.Който не слуша с Катар се гуша.А вие си мечтайте за Алах-хахахахахаха.Той само долари приема , не пясък.

138

Бай Ердо

преди 6 години

Всяка кадъна да ражда по 5 а всеки турчин по 10 ! Схващате ли а? Муахахаха

137

100%TURK

преди 6 години

Кой аз ли не съм турчин ? Живея и пиша от Турция , не се срамувам от миналото си , не слугувам на чужди идеали като тебе , и искам да живея свободен и независим живот , за разлика от тебе.....Така е ....да си турчин не е лесно ....но си заслужава. ...

136

100% TURK

преди 6 години

Ти утре чети новини. .... :).... и ще видиш кой е клоуна !Турците са друга бира , бе момче ! Който ги е подценявал , винаги е ду.хал горещия айран ....стара китайска поговорка !

135

Аз

преди 6 години

До 100%TURKКакво ме занимаваш със смешните си напъни бе клоун. Не разбра ли, че с вас е свършено? Ако не си толкова по зле за теб. Аз знам, едно, че когато американците си набележат нещо то това ще стане, а те си набелязаха вас. Вие сте вече история, минало. На дневен ред са кюрдите, които вече открито са подкрепяни и въоръжавани от САЩ. Какво повече има да ти говоря. Биле тръгнали те и тинтири минтири. както са тръгнали така ще се и върнат с подвити опашки. САЩ няма да ви бави, ама никак.

134

100%TURK

преди 6 години

Най сетне хубавата новина започна. ...Аскера е почнал масирана бомбардировки срещу YPG ....тия на които янките им дадоха оръжие. ...Четеш ли бе "Аз" ?Утре глейй новините !!!Е такива са турците .....тръгнат ли веднъж , спиране няма ....А ти си вземи тефтерче и молив , и си води записки ...това ти остава !

133

онзи

преди 6 години

До Анонимен 195Нещо фантазираш. Пи ли си хапчетата. Ерусалим никога не е бил потурчван. Турците сте по зле и от македонците. Вие и Марс ще обявите, че е турска територия.

132

Анонимен

преди 6 години

Гърците протестират но загубиха и Цариград и Кипър и заграбиха само бг територии.

131

Аз

преди 6 години

До Анонимен 193Не ме интересува незначителното ти съществуване някъде в чужбина, където и да е това. Мий си кенефите и си мисли, колко си "велик". Не ми дреме за теб.

130

Анонимен

преди 6 години

Айде шефче, при мен сега започва вечерта, въпреки, че е късен следобед.Пък ти наглеждай хората които работят за теб, макар и виртуални....хахаха...смешкооооо

129

Аз

преди 6 години

До Анонимен 185Не знам кой е ханъмата. Май Ердо отиде на крака при Путин и му се кланя до земята та чак щеше да си целуне бомбетата на обувките и да си сцепи панталона. Нещо паметта ти е къса, а? Сега ще му е роб до гроб, защото ако Путин го изостави и кумчо вълчо от САЩ ще го хапне като печена пуйка за деня на благодарността. Те американците много обичат печени пуйки за 04.07.

128

Анонимен

преди 6 години

за мен работят хора....Божкеее, ама ти наистина си вярваш...хахахааа

127

Аз

преди 6 години

До Анонимен 179 Нещо си в грешка помако. Не съм писал такава дума и следователно не е имало, за какво да се обяснявам на когото и да било. Прегледай си постовете. ***. Хайде нали ти свърши работното време. Мен не ме мисли аз мога и цяла нощ да ти сипвам, за мен работят хора. И за твое сведение аз турци не наемам.

126

бълхар

преди 6 години

Българите сме изключително злобни! Хората смятат, че това е така, тъй като сме бедни,но НЕ! Това е така, тъй като сме разглезени, мързеливи, невъзпитани и неграмотни!