21

Agent XXL

преди 6 години

На Америка вече,въжето е на врата и.

20

Гост+

преди 6 години

Фейк нюз. Престижът преди беше супер

19

престиж ли

преди 6 години

какъв престиж , откога, къде .. Вие знаете ли че американците като отидат някъде и се представят за кандци че да не ги наритат ?

18

Скарлет

преди 6 години

Темата эаслужава повишено внимание!!!:-))) БЛЪФЪТ е колосално опасен а новината ПОДВЕЖДАЩА!!!:-)))

17

Анонимен

преди 6 години

хахаха аз от тая статия разбрах, че руснаци, евреи и саудитцим са му феновете на Тръмп, едните го избраха, а с другите върти алъш-вериш.Американците какво казват по въпроса, или тях вече никой не ги пита :)

16

Анонимен

преди 6 години

Ясно, *** са получили опорни точки да хвалят избора на джуджето!

15

Рали1

преди 6 години

То само Израел и СА му се радвали.Не намалял престиж,ами направо си е катастрофа.

14

Не е Тръмп

преди 6 години

Цитат:САЩ: Режимът на Асад готви атака с химическо оръжие!Засечена е потенциална подготовка за ново нападениеИ с такива измислици - недомислици за какъв пресиж може да става дума?

13

уточнение

преди 6 години

Това за мършата го е написал А.Константинов с устата на Бай ***..Журналята явно не са го чели та го цензурират.

12

А леко Бай

преди 6 години

Хвалиш началниците и си караш кефа в колонията.Какво ме интересува "народа"Народът е *** и като му завъртиш сопата....

11

На крива политика

преди 6 години

На крива политика Тръмп и виновен!То трябваха само няколко месеца и Тръмп стана като всичи останали краварски президенти - кукла на конци!Та не президента е виновен а онзи дето дърпат конците и се оптват да съберат всичките ресурси на планетата!

10

Анонимен

преди 6 години

Що за президент е това! По-рано напълно отхвърляше хакерска намеса на Русия в изборите, а сега Обама бил виновен, че не я спрял! Ку-ку!

9

Анонимен

преди 6 години

За какъв престиж може да става въпрос, след като президента е неадекватен!

8

м..да

преди 6 години

Няма ли един истински журналист за да разнищи мистерията с медиите -кой ги управлява , на кого служат. С победата на Тръмп ВСИЧКИ световни медии в хор ,ревнаха против него. Това не е нормално за една свободна и независима журналистика. Всяка една негова стъпка е представяна в крайно негативна и отрицателна светлина,всяко едно изричение е изкривено.Вижда се задачата тук-да се осмива и очерня ,доколкото е възможно-това е нареждане спуснато отгоре -толкова е прозрачно.

7

К.М.Т.

преди 6 години

5) Нашите медии умишлено не дават цялата истина за Русия. А реално тя е една от страните с динамично развиваща се икономика, затова е и в БРИКС. Американците винаги са се опитвали да изпреварят Русия във военно отношение (и по обучение на армията и технически), ама нещо не става. Една от причините е, че американската валута (долара) няма златно покритие и е в пряка зависимост от петрола. Те затова започнаха и да бълнуват, че уж Асад бил диктатор, за да се спасят изкуствено от фалит.

6

времето ще покаже

преди 6 години

До Анонимен"Няма значение кой какво смята, важното е, че"...руснаците като държавност са надживели няколко империи, ще надживеят и арогантната кравария.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма значение кой какво смята, важното е, че САЩ са 7 пъти по-голям БВП от Русия и гаврата с Кремъл продължава. Другото е ала-бала.

4

анонимен

преди 6 години

военно пром комплекс на сащ го назначи за президент от него нищо не зависи заминистри му назначиха пенсионирани военни убиици а сега се опитват да зальгваттьпите американци че путин се намесил и го избрали приказки за прости и наивни хора каквито са гмо мозьците

3

FAKE news

преди 6 години

Спрете вече да се опитвате да ни внушавате, че нещо зависи от тази марионетка!

2

Да бе!

преди 6 години

"Престижът на САЩ по света намалява при Тръмп"То реално погледнато който и мъпет да си бяха сложили за президент щеше да е същото!Не може все да се месеш в чуждите работи и да ти се радват!