44

Чикаго

преди 6 години

Идвайте в Чикаго, вече сме официялно 250000 легални и още толкова нелегални. Елате да видите щастливи млади семейства с 2 и дори 3 деца. В БГ-то само убийства, драми, мизерий и малки пишлимета с БМВ-та дето се мислят за нещо, абсолютни комплексари. Тук да си с БМВ е все едно да имаш телефон, всеки го може и всеки го има. Повечето от вас няма да ме разберат.БГ пропада хора и спиране няма. Спасявайте се кой както може.

43

Анонимен

преди 6 години

единия българин заклал приятелката си, ... другия българин рита жени в метрото, ... третия българин напада незрящи защото не дават път на колата му.Добре, че вече не съм българин.

42

Анонимен

преди 6 години

И зашо зашото онея еврей от УСА казват какво да правим ми малко им е това което им правят !!

41

Анонимен

преди 6 години

България се топи? Нека! Радвам се! Щом като разни мyтри правят монополи и се насърчава простачеството и необразоваността в тази държава... нека! Щом като се подиграват с мен... нека! Щом като на мен не ми се полага да мога да отглеждам деца (българчета), а на разни мързеливци им се дава тази възможност... нека!

40

БАТМАН

преди 6 години

За тоя проблем е виновен ненаситния западен свят, пропагандира се на жените само да бачкат и да са иманципирани, кариерно развитие и т.н, да бачкат и да трупат повече богатства на концерните.Вече на жените не им се ражда, чакат да станат на по 30-40г и после се чудят защо не зачеват.Важното е да има пиене, наркотици и кръчми, па ако некой плаща сметката е най добре.

39

Анонимен

преди 6 години

така е тази жалка скапана територия наречена булгария ще изчезне

38

Анонимен

преди 6 години

Аз помня и прогнозата, че през 2015 ще сме 4.9 млн.

37

Бг

преди 6 години

Добре-3.8млн Роми.

36

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Това изследване не е взело под внимание един факт, а именно назначаването на вицепремиера по демографските въпроси. Благодарение на него ще се увеличим на 150 млн.

35

Анонимен

преди 6 години

що триете коментарите?

34

Султан

преди 6 години

Тогава на българите ще им оставим само Софийския санджак

33

Анонимен

преди 6 години

Няма да се притеснявате момчета. И през 1396 бяхме намалели до 0,2 млн, но ни взеха в османската ферма и за 5 века ни развъдиха до 2 милиона. Ако трябва пак ще ни вземат в някоя ферма. Българите няма да изчезнем.

32

ДДТ

преди 6 години

Е кво всички да се плодим като Етиопците ли? После да ядем *** и да пием от ями щото от секс няма да има време за работа.Населението на земята 2100 ще е 12 милярда ,но само вайттраш и ***.

31

Сурай

преди 6 години

Бисмилях доволян съм

30

Анонимен

преди 6 години

До 36Шемет с промит мозък кой споменава Русия, или на такива като теб само такива теми ти изнасят.

29

Анонимен

преди 6 години

а русия що я няма в списъка на намаляващите? Вече са 139 млн? А, днес.ру?

28

Анонимен

преди 6 години

Една от причините е че българките вместо да стоят в България и да раждат деца, ходят в западна Европа да обслужват африканските малцинства.

27

Койказа

преди 6 години

Ужас.........2100 още ще има 3 милиона от тая смет наречена Българска нация. Аз така се надявах да изчезнем по-бързо!!!!!!!!! Важното е до 2100 да няма нито един протест на народа...шшшш тихичко си мълчете.

26

Всезнайко

преди 6 години

Едно време е имало данък ерген. Плащаш си като нямаш деца.А сега се отглеждат кучета и котки. Много по-лесно е, но те нямат да платят пенсиите на новите пенсионери. И те така.

25

Циник

преди 6 години

Прочетох всички коментари...с малки изключения " The usual suspect" пишман нихилистчета, пишманопортюнистчета, и пишман родолюПчета! Едните се люшкат в крайности, и кълнат Родината си със злорадство, другите кълнат Евросъюза, демокрацията, и свободите, които те им донесоха! И едните, и другите са много зле!Жалко е случващото се - и вината не е на демокрацията...или Евросъюза...вината е на пребоядисаните хиени, които от 44 ни "оправят", и кандисване нямат!